"KRALJEVI" SRUŠILI CRVENU ZVEZDU, A ZATIM DOŽIVELI "HLADAN TUŠ" U DOMAĆEM ŠAMPIONATU: Madriđani večeras dočekuju motivisane Baskijce

M.M.

05. 04. 2024. u 08:02

REAL Madrid će u 33. kolu Evrolige ugostiti Baskoniju.

КРАЉЕВИ СРУШИЛИ ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ, А ЗАТИМ ДОЖИВЕЛИ  ХЛАДАН ТУШ У ДОМАЋЕМ ШАМПИОНАТУ: Мадриђани вечерас дочекују мотивисане Баскијце

Foto: EPA-EFE/Chema Moya

Madriđani su najdominantniji tim u Evropi i teško je očekivati da može neko da im parira u plej-ofu, međutim, na fajnal-foru važe druga pravila. Na završnom turniru se igra samo jedna utakmica i jedan loš dan može skupo koštati čak i ekipu kao što je Real Madrid.

"Kraljevi" su u prethodnom kolu savladali Crvenu zvezdu na svom parketu. Mateo Ćus je odmorio Fakunda Kampaca i Gabrijela Deka, ali ostali igrači su odradili dobar posao.

Nakon trijumfa nad crveno-belima, aktuelni šampion Evrope je doživeo "hladan tuš" u domaćem šampionatu. Poraženi su pred svojim navijačima od Manrese rezultatom 72:83.

Puleni Duška Ivanovića još uvek nisu matematički obezbedili plej-in i večeras će biti silno motivisani.

Verujemo da granica poena neće biti prebačena.

NAŠ TIP: -178,5 (kvota 1,45)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?