NIKSI SE OSLANJAJU NA SVOG PLEJA: Branson kombinovano ubacio 87 poena na poslednje dve utakmice

V.M.

18. 03. 2024. u 11:49

BRANSON je pre par dana imao novo sjajno veče protiv Sakramenta kada je postigao 42 poena i očekujemo da u istom ritmu nastavi na duelu sa Voriorsima (3.00).

НИКСИ СЕ ОСЛАЊАЈУ НА СВОГ ПЛЕЈА: Брансон комбиновано убацио 87 поена на последње две утакмице

Foto Profimedia

Od kada je prošle sezone prešao u Nikse, Branson je ''eksplodirao'' i izrastao je u jednog od najboljih plejmejkera u ligi. Glavna odlika bivšeg studenta Vilanove je njegov poenterski učinak, a ove godine je on na izuzetno visokoj brojci od 27,5 poena po meču.

Kako se ulazi u ključan deo sezone u kojem Niksi jure što bolji plasman na Istoku pred plej-of, sve je veća odgovornost na omalenom pleju kojem to očigledno prija.

Posebno se istakao na poslednje dve utakmice u kojima je kombinovano ubacio impresivnih 87 poena, prvo je brojao do 45 protiv Portlanda, a zatim je bio nešto ''lošiji'' protiv Sakramenta sa 42 poena.

Motivacija bivšem studentu Vilanove sigurno neće manjkati, jer pored toga što je ovo veoma bitan meč za Nikse, direktan rival će mu biti Stef Kari, jedan od najboljih plejmejkera u istoriji košarke.

Ponovo očekujemo da uzme veliki broj šuteva, između 25 i 30, što bi trebalo da mu bude dovoljno da prebaci zadatu granicu.

NAŠ TIP: Džejlen Branson +28,5 (kvota 1,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave