TURNIR U KALIFORNIJI JE DONEO PUNO IZNENAĐENJA: Čeh je petog favorita ostavio u neverici, sledeći na listi je nemilosrdni Grk

M.M.

12. 03. 2024. u 07:23

STEFANOS Cicipas i Jirži Lehečka će se sastati u 1/8 finala Indijan Velsa.

ТУРНИР У КАЛИФОРНИЈИ ЈЕ ДОНЕО ПУНО ИЗНЕНАЂЕЊА: Чех је петог фаворита оставио у неверици, следећи на листи је немилосрдни Грк

FOTO: Tanjug/AP

Grčkom teniseru prija Kalifornija i to za sada pokazuje na terenu. U prvom kolu je bez previše problema eliminisao Francuza Luku Puja 2:0 (6:3, 6:2), da bi kasnije podjednako nemilosrdan bio i prema Fransisu Tijafou, nakon samo 79 minuta igre Amerikanac je savladan rezultatom 2:0 (6:3, 6:3).

Sa druge strane, Čeh je u prvoj rundi imao poteškoća u duelu sa Brendonom Nakašimom, dok je kasnije maestralnom igrom srušio petog favorita.

Andrej Rubljov je bio u neverici, nije imao odgovor na sjajnu igru koju je demonstrirao Lehečka, te je na kraju morao da pruži ruku protivniku, konačan rezultat glasio je 2:0 (6:4, 6:4).

Očekuje nas interesantan susret, a naša procena je da će granica gemova biti prebačena.

NAŠ TIP: +20,5 (kvota 1,47)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)