BOGDANA NIJE IŠLO PROTIV NETSA PRE PAR VEČERI: Igrač njegovih kvaliteta neće vezati dve loše šuterske večeri protiv istog rivala

V.M.

02. 03. 2024. u 12:55

OČEKUJEMO da Bogdan Bogdanović odigra dobro protiv Netsa kojima Hoksi večeras gostuju u okviru NBA lige (1.30).

БОГДАНА НИЈЕ ИШЛО ПРОТИВ НЕТСА ПРЕ ПАР ВЕЧЕРИ: Играч његових квалитета неће везати две лоше шутерске вечери против истог ривала

FOTO: Tanjug/AP

Zbog povrede Trej Janga, Kvin Snajder je prinuđen da napravi određene promene u rotaciji, a njegovo mesto u startnoj postavi zauzeo je Bogdan Bogdanović.

Dežonte Mari, koji je po prirodi plejmejker, ali igra beka, zbog Janga se ''spustio'' na keca, dok beka igra kapiten srpske reprezentacije.

Bogdan dobija sve veću slobodu u igri od kada nema Janga, preuzima odgovornost i ''diže'' znatno veći broj šuteva.

Na utakmici večerašnjih rivala pre par dana Netsi su ubedljivo slavili sa 124-97, a kapiten srpske reprezentacije nije imao dobro veče i promašio je prvih osam šuteva, ali je na kraju ipak završio meč sa pristojih 11 poena (4/13) iz igre.

Ne verujemo da igrač Bogdanovih kvaliteta može da veže dve slabe šuterske večeri i zbog toga očekujemo da danas prebaci zadatu granicu.

NAŠ TIP: Bogdan Bogdanović +16,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)