LEBRON PROTIV KARIJA: Ko će povesti svoj tim ka pobedi?

V.M.

27. 01. 2024. u 13:34

VEČERAS ćemo gledati reprizu prošlogodišnjeg polufinala Zapadne konferencije kada Voriorsi ugoste Lejkerse (02:30).

ЛЕБРОН ПРОТИВ КАРИЈА: Ко ће повести свој тим ка победи?

Tanjug/AP

Domaćin ne pruža partije kakve se očekuju od njega i nakon dosta godine ne deluje kao tim koji može da pripreti u plej-ofu. Čuveni trio Kari-Tompson-Grin nije ubitačan kao nekada i od njih jedini Kari pruža partije na visokom nivou.

Voriorsima i nije baš do košarke nakon tragične smrti Dejana Milojevića, ali NBA liga je pre svega biznis i morali su brzo da se vrate na parket.

Glavni problem ekipe je što je Kari jedini koji predstavlja pretnju u napadu, ostali igrači su potpuno podbacili, a to se pre svega odnosi na Viginsa i Tompsona koji nisu ni senka igrača koji su bili glavne karike u šampionskom timu pre dve sezone.

U goste im danas dolazi nasjlavnija franšiza u istoriji košarke, Los Anđeles lejkersi koji takođe imaju svojih problema. 

Lebron i Dejvis igraju veoma dobro, međutim ostatak ekipe ne može da ih prati i igra ispod očekivanja. 

U poslednje vreme kao ''treći čovek'' iskočio je Rasel koji igra veoma dobro u januaru mesecu, a zanimljivo je da su Lejkersi do skoro razmišljali o tome da ga trejduju, ipak od toga ništa neće biti.

Ukoliko bi iskusni plej nastavio sa dobrim nastupima gosti bi možda mogli i da uhvate kakav takav zalet koji im je potreban kako bi se izdigli sa devetog mesta na Zapadu koje trenutno zauzimaju.

Ovi timovi su se sastali u plej-ofu prošle sezone i tada su Lejkersi slavili sa 4:2 u seriji, a mi verujemo da će i večeras biti bolji.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2 (kvota 2,10)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!