"PARNI VALJAK" JE FAVORIT: Crno-beli imaju lak zadatak pred svojim navijačima!

M.M.

02. 01. 2024. u 13:32 >> 13:32

PARTIZAN će u 18. kolu Evrolige ugostiti Asvel.

ПАРНИ ВАЉАК ЈЕ ФАВОРИТ: Црно-бели имају лак задатак пред својим навијачима!

FOTO: M. Vukadinović

Loša igra crno-belih se nastavlja ali je ipak niz od tri poraza prekinut u ABA ligi protiv Mornara (76:98).

Izabranici Željka Obradovića su prošle nedelje u okviru najelitnijeg evropskog takmičnja ugostili Virtus, a srpski predstavnik je na kraju poražen rezultatom 75:77.

Popularni "kinder" je još jednom pokazaao da nije slučajno u gornjem delu tabeli i da se radi o izuzetno tvrdoj ekipi.

U poraženom taboru najistaknutiji je bio Džejms Naneli sa 19 pogodaka, Ognjen Jaramaz i Dževin Panter su dodali po 12, dok je centarski tandem Kaboklo-Kaminski komboinovano ubacio 20 poena.

Puleni Luke Bankija su kontrolisali utakmicu ali je ipak Patizan mogao do trijufma u poslednjim sekundama preko Kaminskog koji je promašio šut za pobedu. 

"Parni valjak" je u dosadašnjem delu takmičenja upisao devet pobeda i osam poraza i trenutno se nalazi u društvu Olimpijakosa, Valensije i Baskonije.

Danas će na megdan doći ekipa koja je trenutno najlošija u Evroligi. Momci iz Vilerbana su ostvarili samo dve pobede uz čak 15 poraza.

Šef stručnog štaba na početku sezone bio je Ti-Džej Parker, međutim, zbog loših rezultata njegovu poziciju preuzeo je Đanmarko Poceko.

Prva violina tima je Timote Luvavu Kabaro koji u proseku ubacuje 14,9 poena, dok su iza njega Žofri Lovernj i Nando De Kolo sa 13,4, odnosno 12,2. Paris Li je prvi asistent sa 5,6 dodavanja po utakmici.

Ovi rivali su se sastali u drugom kolu i tada je Asvel doživeo debakl na svom parketu. Šampion ABA lige nije imao milosti, a konačan rezultat glasio je 62:88.

Crno-bele za dva dana očekuje okršaj sa Crvenom zvezdom i to će definitivno biti teži zadatak. Sa druge strane Pocekovi puleni će ugostiti Žalgiris.

Domaćin je favorit i verujemo da će kvalitet doći do izražaja.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: hendikep 1 (-9,5) (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!