KONAČNO DOBRA PARTIJA CRVENO-BELIH: Vicešampion ABA lige danas odmara nosioce igre!

M.M.

24. 12. 2023. u 13:35 >> 13:36

CRVENA Zvezda će u 13. kolu ABA lige dočekati Split

КОНАЧНО ДОБРА ПАРТИЈА ЦРВЕНО-БЕЛИХ: Вицешампион АБА лиге данас одмара носиоце игре!

Foto: Tanjug

Crveno-beli su konačno prikazali sjajnu partiju na evrosceni, pre dva dana su na "gostovanju" savladali Makabi rezultatom 92:98.

Kao što smo rekli, Teo je morao da preuzme odgovornost i to je učinio. Srpski internacionalac je imao svoje najbolje izdanje u crveno-belom dresu. Za 29 minuta provedenih na parketu imao je učinak od 27 poena i 14 asistencija, uz indeks korisnosti 40 čime je postao drugi najstariji igrač u istoriji Evrolige kome je to pošlo za rukom odmah posle legendarnog Arvidasa Sabonisa.

Miloš je utakmicu počeo sa klupe ali je već nakon par minuta kročio na teren, Jago Dos Santos je na startu meča napravio nekoliko grešaka te je Janis Sferopulos morao brzo da reaguje.

Džoel Bolomboj je meč završio sa 20 pogodaka, dok je Rokas Gedraitis imao sjajnu sekvencu u drugom poluvremenu, Litvanac je postigao 16 poena (sve u trećoj četvrtini). Treba istaći i igru Majka Tobija koji je konačno odigrao kvalitetno u najelitnijem evropskom takmičenju, reprezentativac Slovenije je brojao do 12.

Luka Mitrović je vrlo brzo ušao u problem sa faulovima i to ga je u potpunosti izbacilo iz ritma, dok je Nemanja Nedović odigrao pod povredom i nije mogao da pruži svoj maksimum.

Najviše problema košarkašima Crvene zvezde zadavao je Džoš Nibo koji je imao sjajno prvo poluvreme. Vejd Boldvin je bio najefikasniji sa 22 poena, međutim, nekadašnji igrač Bajerna se "upalio" tek u drugom poluvremenu.

Vicešampion ABA lige je uhvatio možda i poslednji voz za plej-of i sada ostaje da vidimo da li će im ova pobeda podići samopouzdanje.

Crveno-beli će danas ugostiti Split, ekipu koja je u dosadašnjem delu takmičenja upisala četiri pobede i osam poraza. Teo će danas provesti mali broj minuta na parketu i verujemo da će to usporiti ritam utakmice.

Naša procena je da granica poena neće biti prebačena.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: -157,5 (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!