CRNO-BELI ŽELE PLEN U GOSTIMA! "Parni valjak" je spreman da pregazi "slepe miševe"

M.M.

19. 12. 2023. u 09:35

KOŠARKAŠI Partizana će u 15. kolu Evrolige gostovati Valensiji

ЦРНО-БЕЛИ ЖЕЛЕ ПЛЕН У ГОСТИМА! Парни ваљак је спреман да прегази слепе мишеве

Foto: ABA liga

Crno-beli su sve bolji, ekipa se polako uigrava i postaje izuzetno konkurentna u najelitnijem evropskom takmilenju. Izabranici Željka Obradović su prošle nedelje u Kaunasu prosto pregazili litvanskog velikana.

Utakmicu su sjajno otvorili, svi igrači su bili raspoloženi i videli smo "rešetanje" iz svih mogućih pozicija. Na poluvremenu su ubacili 58 poena, a nakon 40 minuta igre rezultat je glasio 85:93.

Ponovo je briljirao Kevin Panter koji je ubacio 22 poena, Pi-Džej Doužer je dodao 16, dok su Džejms Naneli i Zek Ledej meč završili sa 14, odnosno 13 pogodaka.

U listu strelaca upisali su se još Bruno Kaboklo (12), Alen Smailagić (7), Tristan Vukčević (4), Balša Koprivica (3) i Mateuš Ponitka (2) dok je Danilo Anđušić na terenu proveo samo tri sekunde.

"Parni valjak" je u dosadašnjem delu takmičenja upisao osam pobeda i šest poraza i nalazi se u društvu Monaka, Baskonije, Valensije i Makabija. Danas na megdan dolazi ekipa koja ne poseduje veliki individualni kvalitet, međutim, timska igra "slepih miševa" je zaista za svaku pohvalu.

Prvi strelac tima je Semi Odželej koji u proseku ima 13,2 poena, ali kako stvari stoje, Amerikanca večeras nećemo videti na parketu. Odmah iza njega je Kris Džons koji ubacuje 11,7, dok Brendon Dejvis postiže 11 pogodaka.

Ono što krasi Valensiju je neverovatno čvrsta odbrana, izabranici Aleksa Mumbrua u proseku primaju 74 poena i po tom parametru su prvi u Evropi. 

Španski predstavnik je prošle nedelje napravio veliko iznenađenje savladavši Olimpijakos usred Pireja. Gledali smo čvrstu utakmicu, a konačan rezultat glasio je 56:63. Srpski internacionaac Stefan Jović je predvodio svoj tim sa 12 pogodaka.

Partizan će nakon okršaja u Valensiji otputovati za Madrid, gde će ih čekati aktuelni šampion Evrope.

Željkovi puleni su u velikom naletu i ovo je prilika koja se mora iskoristiti. Kevin Panter je u strašnoj formi i ukoliko bude imao podršku saigrača, pobeda će biti i te kako dostižna.

Ovi rivali su se prošle sezone sastali dva puta a zanimljivo je da su "slepi miševi" slavili u oba navrata.

Očekuje nas interesantna utakmica i verujemo da će gostujući tim upisati bodove.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)