CRVENO-BELI NA NAJTEŽEM MOGUĆEM ZADATKU: Teo i saigrači dočekuju Kampacovu mašineriju!

M.M.

19. 12. 2023. u 14:01 >> 14:02

KOŠARKAŠI Crvene zvezde će u 15. kolu ABA lige ugostiti Real Madrid.

ЦРВЕНО-БЕЛИ НА НАЈТЕЖЕМ МОГУЋЕМ ЗАДАТКУ: Тео и саиграчи дочекују Кампацову машинерију!

FOTO: M. Vukadinović

Crveno-beli dres je nosio sa ponosom, na terenu je davao maksimum, međutim, sve je nekako stiglo kasno i kockice se jednostavno nisu složile. Fakundo Kampaco je bio pravi vođa na terenu, ali nije uspeo da sa saigračima osvoji regionalni šampionat.

Nakon ne toliko uspešne epizode u Crvenoj zvezdi, popularni "Faku" se vratio na mesto uspeha, nije želeo novi dom već tamo gde su mu vrata uvek širom otvorena. Real Madrid je aktuelni šampion Evrope, ali igra koju trenutno demonstrira je kvalitetom daleko iznad prošlogodišnje. Argentinac je unapredio sebe i saigrače, upao je u sistem koji već poznaje i period adaptacije mu nije bio potreban.

Sa druge strane izabranici Janisa Sferopulosa su propustili nekoliko prilika, u dosadašnjem delu takmičenja su ostvarili 5 pobeda i 9 poraza. Iskustvo koje donosi Miloš Teodosić je neprocenjivo, međutim, izostaje podrška Šabaza Nejpira i Jaga dos Santosa.

Teo ima 36 godina i ne može da igra čitavu utakmicu na visokom nivou, te su i greške koje pravi u završnicama sasvim očekivane. Ono što raduje navijače je buđenje Nemanje Nedovića koji je igrač trenutka. Kada ima svoje veče, momak iz Nove Varoši je u stanju da spakuje svakoj ekipi preko 20 poena.

Prošle nedelje su crveno-beli imali nešto lakši zadatak na evrosceni, savladali su berlinsku Albu rezultatom 85:71, tri dana kasnije bili su bolji od Studentskog centra u okviru ABA lige.

Srpski predstavnik će večeras na krilima navijača pokušati da zaustavi tandem Kampaco-Tavares i čitavu mašineriju. Bivši igrač kraljevskog kluba Adam Hanga se oporavio i to će svakako biti veliki plus za našeg predstavnika.

Očekujemo interesantnu utakmicu, a naša procena je da će granica poena na poluvremenu biti prebačena.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: +82,5 (kvota 1,86)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu