LAK ZADATAK ZA MVP-A: Pistonsi su najgora ekipa u NBA ligi

V.M.

13. 12. 2023. u 12:35

U noći između srede i četvrtka, Detroit će ugostiti Filadelfija seventisikserse (01:00).

ЛАК ЗАДАТАК ЗА МВП-А: Пистонси су најгора екипа у НБА лиги

FOTO: Tanjug/AP

Domaćin ima još jednu košmarnu sezonu, ostvario je samo dve pobede do sada i nalazi se u neverovatnoj seriji od 20 vezanih poraza. Pistonsi su već sada ispali iz bilo kakve priče o plasmanu ekipu, pa nije nemoguće da se ekipe već ovako rano fokusirala na popularno ''tenkovanje''.

Detroit ima najgori skor u čitavoj NBA ligi i zajedno sa San Antoniom i Vašingotnom, koji imaju po trijumf više, će se boriti za najveće šanse za prvog pika na idućem draftu.

Poslednji poraz u nizu doživelu su prekjuče kada ih je Indijana savladala sa 131:123, a ni odlična partija Kejda Kaningema od 23 poena, šest skokova i sedam asitencija nije bila dovoljna da se prekine negativna serija.

Što se tiče Filadelfija, ona je u dobrom ritmu, ostvarila je tri vezane pobede i sa skorom 15-7 zauzima četvrto mesto na tabeli Istočne konferencije.

Vođa ekipe je naravno aktuelni MVP NBA lige, Džoel Embid. Sjajni centar igra posebno dobro u poslednje vreme i za vreme pobedničkog niza je redom ubacivao 50, 38 i 34 poena tako da možemo očekivati novu briljantnu partiju jednog od najboljih košarkaša na svetu.

Ovi timovi su se već susreli jednom ove sezone sredinom novembra i tada je Filadelfija slavila sa 114-106, a Embid je na tom susretu ubacio 33 poena uz 16 uhvaćenih skokova.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: hendikep 2 (7,5) (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu