TEO I NEJPIR ŽELE DA POPRAVE UTISAK: Crveno-beli će u Bolonji biti oprezniji!

M.M.

20. 10. 2023. u 13:16 >> 13:17

CRVENA zvezda će u četvrtom kolu Evrolige gostovati Virtusu. Utakmica će se igrati u Bolonji sa početkom u 20.30.

ТЕО И НЕЈПИР ЖЕЛЕ ДА ПОПРАВЕ УТИСАК: Црвено-бели ће у Болоњи бити опрезнији!

M. Vukadinović

Loše partije Miloša Teodosića i Šabaza Nejpira su skupo koštale crveno-bele u prethodnom kolu. Srpski predstavnik je u "Štark" areni ugostio ekipu Monaka, međutim, nakon velike borbe poražen je rezultatom 76:82.

Utakmicu je odlično otvorio Rokas Gedraitis koji je šutevima iz teških pozicija održavao prednost do poluvremena, međutim, u nastavku su se javili problemi. Nejpir i Teodosić nisu mogli da pronađu pravi ritam, a protivnik je to znao da iskoristi.

Litvanac je bio zapravo i najefikasniji pojedinac u poraženom taboru sa 20 poena, dok ga je pratio Nemanja Nedović koji je imao učinak od 15 poena i 6 asistencija.

Pod košem najveći doprinos dao je Džel Bolomboj koji je meč završio sa 11 pogodaka. Majk Tobi je bio jako loš i Duško Ivanović u završnici nije mogao da računa na njega.

Glavobolju crveno-belima zadavao je Majk Džejms koji je bio pravi vođa na terenu, duel je završio sa 18 poena i 11 asistencija.

Iste večeri smo videli i debi Kembe Vokera na evrosceni, međutim, Amerikanac nije prikazao ono što se od njega očekuje, ali tek je upisao prve minute pa povratak u pravu formu tek predstoji.

Zvezdin današnji protivnik je Virtus, ekipa koja je vezala četiri pobede u svim takmičenjima. Pre dva dana puleni Luke Bankija su savladali Albu na svom terenu rezultatom 87:76.

Tornike Šengelija je sa 26 poena bio najzaslužniji za trijumf, do su ga pratili Džordan Miki i Marko Belineli sa 15, odnosno 12 pogodaka.

Duškova četa je prošle sezone izgubila na gostovanju u Bolonji, ali nadamo se da će večeras uzeti bodove.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2 (kvota 2,07)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?