ZVEREV MOTIVISAN NAKON OSVAJANJA TROFEJA: Sledeća stanica masters u Torontu

V.M.

08. 08. 2023. u 13:23 >> 13:23

U prvom kolu mastersa u Torontu gledaćemo duel Aleksandra Zvereva i Talona Grikspura (20.00).

ЗВЕРЕВ МОТИВИСАН НАКОН ОСВАЈАЊА ТРОФЕЈА: Следећа станица мастерс у Торонту

Foto AP

Saši Zverevu je dugo trebalo da dođe do titule nakon što se vratio sa odsustva zbog povrede, ali konačno je osvojio turnir i to je učinio u svom rodnom gradu Hamburgu.

Nemac je igrao sjajno tokom celje nedelje, a dovoljno o njegovoj dominaciji govori podatak da nije izgubio nijedan set na turniru. U finalu je savladao srpskog tenisera Lasla Đerea, 7:5, 6:3.

Zverev je već osvajao ovaj masters u svojoj karijeri, to je bio slučaj 2017. i spreman je da ponovo napadne tron.

Sa druge strane mreže biće Talon Grikspur koji je takođe u dobrom ritmu. Holanđanin je protekle nedelje nastupao u Vašingtonu gde je poražen u borbi za trofej od Danijela Evansa (5;7, 3:6).

Na putu do finala imao je par impresivnih pobeda, a posebno se ističe ona u polufinalu gde je bio bolji od svetskog broja devet Tejlora Frica (3:6, 6:3, 6:2).

Grikspur je ove sezone osvojio već dva turnira (Pune i Hale), ali dobru formu nikako da prenese na masterse na kojima je u poslednjih sedam pokušaja čak šest puta ispadao u prvom kolu.

Što se tiče međusobnih duela, za sada je 1:1. Zverev je savladao Grikspura na Vimbldonu 2021. godine sa 3:0, ali Talon je uzvratio u Roterdamu ove sezone (2:1).

Danas verujemo da će Nemac nastaviti dobre igre iz Hamburga u Torontu i upisati novu pobedu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1-1 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 18:36

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)