MOŽE LI TIM DO PRVE TITULE NAKON US OPENA 2020? Domaća publika ga nosi protiv sjajnog Argentinca

Novosti online

05. 08. 2023. u 11:15

U finalu turnira u Kicbilu gledaćemo obračun Dominika Tima i Sebastijana Baeza (13:00).

МОЖЕ ЛИ ТИМ ДО ПРВЕ ТИТУЛЕ НАКОН УС ОПЕНА 2020? Домаћа публика га носи против сјајног Аргентинца

FOTO: M. Vukadinović

Dominik Tim je ostvario svoju treću uzastopnu pobedu i tako se plasirao u finale turnira u Kicbilu. Nakon što je u prethodnim rundama uspeo da se vrati iz seta zaostatka protiv Žhizhen Žhanga i Arthura Rinderkneša, juče je to ponovio protiv Lasla Đerea koji je prošle nedelje igrao finale Hamburga (6:7, 7:5, 7:6).

Bivši svetski broj tri suočio se sa poteškoćama u pobeđivanju dugih mečeva od povratka sa pauze zbog povrede prošle godine i borio se da niza pobede u istom periodu. Međutim, pred njegovim domaćim navijačima, oba ova dostignuća su se dogodila u istoj nedelji. Poslednji put kada je ostvario više od jedne pobede posle preokreta bilo je pre četiri godine u Beču, a zanimljivo je da je tu kampanju završio osvajanjem titule, pobedivši u finalu argentinskog protivnika Dijega Švarcmana.

Tim će danas imati priliku da osvoji svoj prvi trofej još od US Opena 2020 godine, za sada je dva puta igra finale Kicbila, jednom je poražen od Gofana dok je drugi put savladao Ramosa Vinjolasa.

Sa druge strane, Sebastijan Baez igra fantastično ove nedelje. Redom je rutinsi pobeđivao Međedovića, Karbaljesa Baenu i Molčana. Nakon toga je usledio polufinalni meč sa prvim nosiocem Ečeverijom, po prvi put je izgubio set na turniru ali to ga nije sprečilo da ostvari novi trijumf i plasira se u finale.

Argentinac je ove sezone već osvoji jednu titulu kada je podigao trofej u Kordobi i pokušaće da nadogradi taj rezultat novom titulom.

Verujemo da će Austrijanac prekinuti post dug skoro tri godine i obradovati domaću publiku.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: Sebastijan Baez - Domink Tim 2 (1,95)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije