LAJOVIĆ BI DA VRATI FORMU KOJA GA JE KRASILA POČETKOM GODINE: Kinez pruža fantastične partije ove sezone

Novosti online

01. 08. 2023. u 10:24 >> 10:24

U prvom kolu turnira u Kicbilu, Dušan Lajović će igrati sa Žižen Žangom.

ЛАЈОВИЋ БИ ДА ВРАТИ ФОРМУ КОЈА ГА ЈЕ КРАСИЛА ПОЧЕТКОМ ГОДИНЕ: Кинез пружа фантастичне партије ове сезоне

Foto: EPA-EFE/CHEMA MOYA

Dušan Lajović je ranije ove godine na šljaci prikazivao fenomenalan tenis osvojivši turnir u Banjoj Luci, ali je njegov nivo poslednjih meseci značajno opao, pre svega zbog problema sa kondicijom. Suočio se sa teškim periodom, izgubio je sedam od svojih poslednjih osam mečeva, a čak je jednom bio primoran da se povuče sa Rolan Garosa gde je upravo igrao sa Žangom.

Bivši vicešampion Monte Karlo mastersa je tokom godina konstantno beležio dobre rezultate u Kicbilu, a nastojaće da iskoristi svoje iskustvo na ovom turniru da povrati svoju formu. U poslednjih sedam nastupa u glavnom žrebu na ovom turniru, stigao je najmanje pet puta do četvrtfinala i jednom do polufinala.

Manje od tri meseca nakon što je ušao u istoriju postavši prvi Kinez koji je ikada nastupio u četvrtfinalu nekog mastersa (Madrid), Žang je ostvario još jedan odličan rezultat doguravši do polufinala Hambruga prošle nedelje. Njegov izuzetan niz uključivao je poraz dvojice Nemaca, Danijela Altmajera i Janika Hanfmana, kao i jednog bivšeg nemačkog igrača Jana Hoinskog, ali preko Lasla Đerea nije mogao.

U ovo vreme prošle godine, 26-godišnjak je bio u nizu od tri uzastopna finala na čelendžer turnirima. Međutim, od tada je postigao impresivan napredak, sigurno je zakoračio u top 100 i na granici je da uđe u top 50 jer trenutno zauzima 53. poziciju. Beleži odlične rezultate na šljaci ove sezone, iako tvrdi da je to njegova najslabija podloga.

Verujemo da ćemo gledati jedan ujednačen meč i očekujemo da granica poena bude prebačena.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: +21,5 (1,73)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)