SRBIJA NA TEŠKOM ISPITU: Abdel-Aziz i družina su direktni rivali u borbi za plasman na završni turnir

V.M.

25. 06. 2023. u 13:04 >> 13:04

U osmom kolu odbojkaške Lige nacija gledaćemo obračun Holandije i Srbije.

СРБИЈА НА ТЕШКОМ ИСПИТУ: Абдел-Азиз и дружина су директни ривали у борби за пласман на завршни турнир

Foto: N.Paraušić

Ova faza takmičenja se igra u Roterdamu, što očigledno prija domaćoj selekciji koja će pokušati da ostvari treću ovonedeljnu pobedu. Holandija je bila bolje od Kine i Irana (3:0,3:2), a jedini nanela joj je Poljska u velikom trileru, 2:3 (25:22, 18:25, 25:18, 22:25, 11:15).

Najbolji poenter dosadašnjeg toka Lige nacija je sjajni Holanđanin, Amir Abdel-Aziz koji je osvojio impresivnih 146 poena.

''Lale'' su trenutno osme na tabeli sa skorom 4-3, a Srbija je deseta sa pobedom manje i porazom više, tako da će ovo biti obračun direktnih rivala za mesta koja vode na završni turnir.

Što se tiče naše selekcije, mi smo ovu nedelju zapoečeli porazom od Amerike (1:3), ali smo nakon toga predvođeni Draženom Luburićem savladali Nemačku (3:1).

Usledio je obračun sa Italijanima koji su doveli najjači mogući sastav u Roterdam, što se i videlo na terenu jer su nas bez većih problema porazili sa 3:0.

Igor Kolaković protiv svetksih šampiona nije mogao da računa na Luburića, Krsmanovića, Ivovića i Katića, ali izjavio je da se nada da će biti spremni za današnji meč u kojem očekuje veliku borbu sa Holanđanima.

Verujemo da će domaći teren i problemi sa povredama koje muče par naših igrača doneti prevagu na stranu Abdel-Aziza i družine.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: Holandija - Srbija 1 (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DANAS IZGLEDA ZORAN VANEV: Od Južne pruge do Švice (FOTO)