OBRAČUN NOVIH TENISKIH NADA: Prelazak na travu im može prijati

V.M.

13. 06. 2023. u 10:45

U prvom kolu Hertogenboša Emil Rusuvori će se susresti sa Brendonom Nakašimom.

ОБРАЧУН НОВИХ ТЕНИСКИХ НАДА: Прелазак на траву им може пријати

Foto Profimedia

Ova dva tenisera su slabo nastupila na Rolan Garosu i nadaju se da će im prelaz na travu doneti bolji period. Rusuvori je ispao u drugom kolu od Dimitrova (0:3), dok je Nakašima takmičenje završio u prvom kolu u kojem je bolji od njega bio Šapovalov (2:3).

Mladi Amerikanac je prošle godine dogurao do četvrtog kola Vimbldona u kojem je poražen od strane Nika Kirijosa (2:3) koji je posle toga dogurao do finala, svakako je Nakašima na tom turniru pokazao da mu prija trava i nada se da će i ove sezone uspešno nastupiti na travi.

Rusuvori igra promenljivo ove godine, ostvario je 16 pobeda uz 14 poraza i nada se da može da poboljša svoj prošlosezonski nastup iz Hertogenboša u kojem je dogurao do osmine finala.

Ovo će biti prvi međusobni duel današnjih rivala i verujemo da će granica gemova biti prebačena.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: +22,5 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)