ČEKA SE KAMPACO: Crveno-beli su u padu forme!

M.M.

02. 02. 2023. u 12:43 >> 12:43

KOŠARKAŠI Crvene zvezde će u 23. kolu Evrolige gostovati Milanu.

ЧЕКА СЕ КАМПАЦО: Црвено-бели су у паду форме!

Foto: M. Vukadinović

Crveno-beli su definitivno u padu forme. Vezali su tri poraza u najelitnijem evropskom takmičenju i sada sa skorom 10-12 zauzimaju 13. poziciju na tabeli.

U poslednjem kolu izabranici Duška Ivanovića su poraženi u Bolonji od Virtusa rezultatom 84-72. Popularni "kinder" je na samom startu stekao veliku zalihu i do kraja kontrolisao situaciju na terenu.

Najefikasniji pojedinac u poraženom taboru bio je Luka Vildoza koji je ubacio 20 poena, dok je jedini dvocifreni bio još Dalibor Ilić koji je dodao 10.

U listu strelaca su se upisali još Stefan Lazarević (9), Branko Lazić (9), Filip Petrušev (8), Ognjen Dobrić (6), Nemanja Nedović (4), Ben Bentil (2), Nikola Ivanović (2) i Luka Mitrović (2). Džon Holand i Stefan Marković su na terenu zajedno proveli 11 minuta, međutim, nisu imali poenterski učinak.

Sa druge strane "manekeni" su nakon velike borbe savladali Baskoniju rezultatom 89-83. Glavnu reč na terenu vodili su Luvavu-Kabaro i Johanes Fojtman koji su postigli 17, odnosno 16 poena, dok ih je pratio Bili Beron sa 11.

Šabaz Nejpir je stigao u klub i već je debitovao, tridesetjednogodišnji Amerikanac je protiv Baskijaca imao učinak od 10 poena, 2 skoka i 3 asistencije. Na parketu je proveo 19 minuta.

Ovi rivali su se sastali pre mesec i po dana u 14. kolu, tada je italijanski predstavnik slavio rezultatom 67-71.

Ostaje veliki žal kod navijača Zvezde za tom utakmicom pre svega jer su crveno-beli u tom periodu bili u velikom naletu, dok su puleni Etorea Mesine bili u rezultatskoj krizi.

Danas očekujemo interesantan susret, Fakunda Kampaca još uvek nema te će glavnu ulogu ponovo preuzeti trio Vildoza-Nedović-Petrušev.

Naša procena je da će granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP: +150,5 (kvota 1,91)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)