VREME JE ZA POPRAVNI? "Parni valjak" juri trijumf u Vitoriji!

M.M.

14. 10. 2022. u 10:59

KOŠARKAŠI Partizana gostovaće Baskoniji u drugom kolu Evrolige.

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА ПОПРАВНИ? Парни ваљак јури тријумф у Виторији!

FOTO: KK Partizan/Tviter

Ogromna euforija je bila prisutna tokom leta, napravio se veliki projekat i Partizan je konačno vraćen u elitno takmičenje.

Željko Obradović je doveo zvučna imena i očekivanja su, sa razlogom, i više nego ogromna, međutim, postoji i jedan faktor na koji ljubitelji košarke zaboravljaju. Velika očekivanja nose sa sobom i veliki pritisak.

I veći klubovi od beogradskog Partizana su se slomili pod istim. Primera radi, moskovski CSKA je dugi niz godina bio prava mašinerija u grupnim fazama, međutim, u to vreme najbolji bekovski tandem u Evropi Miloš Teodosić i Nando de Kolo nisu mogli da sruše protivnike u završnicama.

Ruku na srce, dosta krivice zbog toga ide Vasilisu Spanulisu, Jorgosu Printezisu i još nekim velikanima evropske košarke. Naravno, to ne mora biti slučaj i sa crno-belima.

Na startu su otputovali u Berlin gde ih je dočekala Alba. Tim koji u sastavu nema velikih imena, ali ima mnogo evroligaškog iskustva.

Nekako je sa strane stavljena činjenica da su prošle godine u Mercedes-Benc areni padale ekipe kao što su Uniks Kazanj, Zenit Sankt Peterburg, Crvena zvezda, pa čak i učesnik fajnal-fora grčki Olimpijakos.

Nakon 40 minuta igre košarkaši "parnog valjka" su napustili teren poraženi i sa 100 primljenih poena.

Danas se meč igra u Vitoriji i to je dobra šansa da se popravi utisak. Baskonija nije "bauk", to je prosečna ekipa koju niko ne vidi u borbi za nokaut fazu, ali na evrosceni nema lakih gostovanja i to će se tokom sezone tek pokazati.

Blagu prednost dajemo Partizanu, ali naša procena je da će granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP: +161,5 (kvota 1,73)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)