"STARU DAMU" ČEKA PAKAO U PAZARU: Gaćinovića raduje povratak publike

N.P.

14. 10. 2022. u 09:04 >> 12:44

ČETA Milana Rastavca gostuje popularnim "plavima" u okviru 15. kola Super lige Srbije.

СТАРУ ДАМУ ЧЕКА ПАКАО У ПАЗАРУ: Гаћиновића радује повратак публике

Foto: FK Vojvodina

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu za vikend od ekipe TSC-a rezultatom 2:1. Voši je ovo bio treći derbi sa ekipama koje pretenduju na mesta koja vode u Evropu i doživljen je treći poraz. Prethodno je "stara dama" izgubila od Čukaričkog (2:0), i Partizana u Beogradu (4:1), dok joj je ovo prvi kiks u šampionatu na "Karađorđu".

Nije utakmica loše počela za "lale". Poveli su domaći u 28. minutu trećim golom Nikole Čumića u šampionatu, da bih ih Luka Ilić, nekadašnji igrač Zvezde, "matirao" za 12 minuta. Najpre je Ilić u 32. minutu izjednačio rezultat, da bi u 44. postavio, ispostaviće se, i konačan rezultat meča. Izabranici Milana Rastavca trenutno zauzimaju 7. mesto na tabeli sa 22 osvojena boda. Vojvodina će biti jača za Igora Jeličića koji se vraća u tim posle odrađene suspenzije.


Domaćin je neporažen na prethodne dve utakmice u šampionatu. Radnik i Novi Pazar su remizirali rezultatom 1:1, u Surdulici u okviru 14. kola Superlige Srbije. Vodeći pogodak za Surduličane postigao je napadač Miloš Spasić, u 13. minutu, koji se dobro snašao nakon asistencije Mihaila Oreščanina. Samo 20 minuta kasnije, Slobodan Rubežić je doneo izjednačenje. Igrao se 33. minut kada je fudbaler Novog Pazara zatresao mrežu domaćina i postavio, ispostaviće se, konačan rezultat. Imao je Radnik veliku prednost tokom većeg dela drugog poluvremena, s obzirom na to da je od 59. minuta imao igrača više. Filip Jović je u 47. minutu najpre dobio prvi, a 12 minuta kasnije i drugi žuti karton. U nastavku domaći ipak nisu uspeli da iskoriste brojčanu prednost, tako da su oba tima osvojila po bod. Puleni Vladimira Gaćinovića trenutno zauzimaju 5. poziciju u Super ligi sa 25 osvojenih bodova i gol-razlikom 21:14.


U minulom međusobnom duelu koji je odigran 18. decembra 2021. godine u Novom Pazaru nije bilo pobednika (1:1). Domaćinu će svakako biti vetar u leđa povratak publike na stadion posle odrađene suspenzije, i svakako će tribine "Džazkoin arene" biti ispunjene do poslednjeg mesta. Sa druge strane, "stara dama" svakako želi nakon dva vezana poraza da ostvari pozitivan rezultat. Očekuje nas zanimljiva i neizvesna utakmica, gde tipujemo da će fudbaleri oba tima postići po gol.


NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,78)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)