RAJO VALJEKANO IGRA TOPLO-HLADNO: Hetafe sve radi u serijama

M.T.

14. 10. 2022. u 08:46

GOSTI posle dve pobede u nizu vezali dva uzastopna poraza

РАЈО ВАЉЕКАНО ИГРА ТОПЛО-ХЛАДНО: Хетафе све ради у серијама

Foto: Profimedia

Ekipa Rajo Valjekana ove sezone igra u promenljivoj formi, a posle poraza prethodnog vikenda dočekaće u devetom kolu španskog šampionata Hetafe i pokušati da dođe do pobede pred svojim navijačima na stadionu ''Valjekas'' u devetom kolu La Lige večeras od 21 sat.

Rajo Valjekano nikako ne uspeva da stabilizuje formu od početka španskog šampionata. Domaćin večerašnjeg meča je u prethodnih osam kola ostvario tri pobede, ali nije uspeo da dođe do vezanih trijumfa. Pored tri pobede Rajo je odigrao i jedan nerešen meč i doživeo četri poraza i trenutno je na 10. mestu na tabeli sa 10 osvojenih bodova.

U poslednjih pet kola Rajo je ostvario dve pobede i tri poraza, a u prethodnom kolu je ekipa trenera Andonija Iraole poražena na gostovanju protiv Almerija sa 3:1 zbog čega će joj biti veoma bitno da popravi utisak protiv Hetafea i dodatno napreduje na tabeli La Lige.

Hetafe nije daleko od Rajo Valjekana na tabeli pošto se trenutno nalazi na 16. poziciji sa sedam bodova, tri manje od domaćina današnjeg meča. Tim trenera Kike Sančez Floresa igra u serijama bilo pozitivnim, bilo negativnim. U poslednjih pet kola su doživeli tri poraza i dve pobede. Trijumfe su uspeli da vežu protiv Real Sosijedada i Osasune, da bi zatim pretpreli dva uzastopna poraza od Valjadolida i u prošlom kolu od Real Madrida, uprkos tome što su protiv kraljevsog kluba odigrali sasvim dobar meč.

Pošto je trenutno Hetafe 16. na tabeli, sigurno će pokušati da što pre umakne iz opasne zone jer ga trenutno samo jedan bod deli od zone ispadanja.

Dobra vest za Iraolu je da neće imati mnogo problema oko sastava tima pošto je većina igrača spremno za meč, a odsustvovaće zbog povrede samo Ruben de Tomas, dok je iz istog razloga pod znakom pitanja nastup Andresa Martina. Što se tiče Hetafea, Kike Sančez Flores ima samo nekoliko nedoumica oko igrača za koje još uvek postoji sumnja da će možda morati da preskoče Rajo Valjekano, a u pitanju su srpski reprezentativac Nemanja Maksimović, Mauro Arambari, Portu i Haime Seoane.

Kada su međusobni susreti u prvenstvu u pitanju, što u La Ligi, što u Segundi, prednost je na strani Rajo Valjekana koji je uspeo da dođe do trijumfa na pet od poslednjih 10 mečeva. Hetafe je slavio tri puta, dok su dve utakmcie okončane nerešenim rezultatom.

NAŠ TIP: 0-2 (kvota 1,55)

TIP ZA HRABRIJE: X (kvota 3,25)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)