''CVET ŠANGAJA'' JE SILOVITO OTVORIO SEZONU: Domaćin je neporažen nakon 11 uvodnih kola!

V.M.

15. 05. 2024. u 09:16

DVANAESTO kolo kineske Superlige otvoriće lider Šangaj Šenhua i pretposlednjeplasirani Cindao koji se sastaju na ''Šangaj stadionu'' od 13.35.

ЦВЕТ ШАНГАЈА ЈЕ СИЛОВИТО ОТВОРИО СЕЗОНУ: Домаћин је непоражен након 11 уводних кола!

Foto: Profimedia

Domaćin je impresivno otvorio prvenstvo, ne zna za poraz nakon 11 odigranih utakmica i prvi je na tabeli. Ostvario je osam pobeda uz tri remija i ima 27 bodova na svom saldu, što je tri više od drugoplasiranog gradskog rivala Porta koji je odigrao meč manje.

Pored razigranog napada koji je tresao mrežu 25 puta, glavna odlika ''cveta Šangaja'' je sjajna defanzivna igra. Šenhua je do sada primila samo četiri gola, najmanje od svih timova u ligi, a poslednji put kada je vadila loptu iz svoje mreže bilo je pre četiri kola upravo protiv pomenutog Porta (1:1).

Takođe, vredi istaći da je na svom terenu domaćin odigrao pet mečeva i osvojio 13 bodova uz gol-razliku 15:2.

Sa druge strane, Cindao nikako da se pokrene, kuburi sa formom od samog starta sezone i ovaj meč dočekuje na pretposlednjem mestu tabele Superlige.

Ostvario je samo dve pobede do sada i sakupio osam bodova, a glavni razlog za to je veoma loša ofanzivna igra gostiju koji su postigli mizernih sedam golova do sada, ubedljivo najmanje od svih timova u ligi.

Pored forme i tradicija je na strani Šenhue koja je na poslednjih šest međusobnih duela savladala Cindao, a sve nam govori da će to učiniti i sedmi put.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO OKO 2 SATA LETA OD VAS: Nikad povoljnije letovanje na afričkom Mediteranu!