GOLEADA U NAJAVI: Na poslednjih šest obračuna ovih timova obe ekipe su tresle mrežu

V.M.

05. 04. 2024. u 11:45

VEČERAS će od 20 časova u okviru druge holandske lige Kambur ugostiti Ado den Hag.

ГОЛЕАДА У НАЈАВИ: На последњих шест обрачуна ових тимова обе екипе су тресле мрежу

Foto Profimedia

Do kraja prvenstva je ostalo da se odigra još šest kola i današnji rivali se nalaze u grupi timova koji se bore za plasman u plej-of. Tačnije, gosti će se gotovo sigurno takmičiti u njemu jer imaju deset poena prednosti u odnosu na domaćina koji je deveti na tabeli, ali bi se našao u plej-ofu ako bi se danas završila sezona jer je ispred njega Jong AZ koji ne može da igra Erediviziju u kojoj nastupa njegov prvi tim.

U boljoj formi pred današnji meč nalazi se Kambur koji je posle tri vezana poraza početkom marta na sjajan način završio mesec savladavši Telstar i Ajndhoven bez primljenog gola.

Sa druge strane Ado kao da je ostao bez gasa i počeo je ozbiljno da posrće. Poslednji trijumf ostvario je početkom marta, a narednih mesec dana je sakupio samo dva boda na četiri utakmice.

Poslednji meč odigrao je sa Groningenom koji ga je rutinski savladao sa 2:0, što je gostima bio drugi uzastopni poraz i danas će biti orni da prekinu seriju slabih rezultata.

Što se tiče međusobnih duela, goleade su redovna pojava na njihom mečevima i na poslednjih šest susreta oba tima su postizala bar po jedan gol.

U prvom delu kampanje bilo je 2:1 za Kambur.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,78)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)