NEUGODNO GOSTOVANJE ZA INTER: ''Neroazuri'' su jedini rival iz samog vrha tabele kojeg ''zebre'' nisu savladale ove sezone

V.M.

08. 04. 2024. u 07:45

POSLEDNjU utakmicu 31. kola Serije A odigraće Udineze i Inter koji se sastaju na ''Friuliju'' od 20.45.

НЕУГОДНО ГОСТОВАЊЕ ЗА ИНТЕР: Нероазури су једини ривал из самог врха табеле којег зебре нису савладале ове сезоне

Foto Profimedia

Inter je ubedljivo najdominantnija ekipa u Italiji ove sezone i to pokazuje na terenu, pa samu završnicu sezone dočekuje sa lagodnih 11 poena prednosti u odnosu na drugoplasirani Milan koji je odigrao meč više od svog večitog rivala.

''Neroazuri'' su pre reprezentativne pauze malo pali u formi posle razočaravućeg poraza u Ligi šampiona od Atletiko Madrida i remija sa Napolijem, ali odmah nakon nje u svom stilu su rutinski savladali Empoli golovima Dimarka i Aleksisa Sančeza kojima su se vratili na pobedničku stazu (2:0).

Iako ostaje žal za Ligom šampiona pošto su delovali kao ekipa koje može da ide do samog kraja, to ne treba da sruši sve ono što su gradili tokom čitave sezone jer se može reći da im je ova jedna od uspešnijih u skorijoj istoriji. Pored osvojenog Superkupa, trećeg zaredom, nadomak su toga da se po dvadeseti put u bogatoj istoriji kluba popnu na tron Italije.

U samoj završnici ih ne očekuju teški mečevi jer će iz gornjeg doma igrati jedino sa Laciom i Torinom, tako da bi veće nekoliko kola pre kraja prvenstvo moglo biti rešeno u korist sjajnih ''neroazura''.

Jedan od tih ''lakših'' zadataka trebalo bi da im bude ovaj večerašnji jer idu na noge Udinezeu, ekipi koju su u prvom delu sezone ''samleli'' sa 4:0 na ''Đuzepe Meaci''.

Što se tiče domaćina, on je donekle podigao nivo igre u poslednje vreme i na minule tri utakmice je ostvario po pobedu, poraz i remi.

Udineze konstantno kuburi iznad zone ispadanja u drugom delu sezone i izgleda da će to biti slučaj i u završnici sezone jer je trenutno 15. na tabeli sa samo dva poena prednosti u odnosu na Frozinone koji je prvi tim ispod crte.

Popularne ''zebre'' su se ove sezone pretplatile na remije i odigrale su čak 16 nerešenih utakmica, ubedljivo najviše od svih timova u Seriji A.

Ono što je interesantno je da su upisale samo četiri pobede i to nad ekipama iz donjeg doma. Bile su bolje od Lacija, Juventusa, Bolonje i Milana, što znači da je iz top četiri jedini ''pošteđeni'' za sada Inter.

Ako pogledamo izostanke, oba tima imaju problema sa neigranjem prvotimaca. Domaćini će biti bez najboljeg strelca Lorenca Luke, Deulofeua i Ebosea, dok će kod gosta izostati levonogi štoperi Bastoni i De Fraj.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,90) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave