CRVENA ZVEZDA JE U VELIKOM NALETU: ''Traktoristi'' bi trebali biti lak plen za četu Vladana Milojevića u malom gradskom derbiju

V.M.

03. 04. 2024. u 08:26

FUDBALERI srpskog šampiona dočekaće IMT u okviru 28. kola Superlige Srbije (19.00).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ЈЕ У ВЕЛИКОМ НАЛЕТУ: Трактористи би требали бити лак плен за чету Владана Милојевића у малом градском дербију

FOTO: FK Crvena zvezda

Vladan Milojević radi odličan posao od kada je preuzeo Crvenu zvezdu i dešava se sve ono što su navijači očekivali kada su čuli da će ih on predvoditi u drugom delu sezone posle lošeg iskustva sa Barakom Baharom na klupi.

Srpski stručnjak zna kako da izvuče maksimum iz svakog igrača, naštelovao je ekipu koja izgleda odlično i na osam utakmica od starta prolećnog dela takmičenja ''crveno-beli'' su upisali sedam pobeda uz remi sa Partizanom (2:2).

Za vreme tih odličnih rezultata, Zvezda je pobeđivala ekipe poput TSC-a, Čukaričkog i Novog Pazara, tako da joj je pred plej-of ostalo da igra protiv timova iz donjeg dela tabele, pa bi doigravanje trebala dočekati na prvom mestu jer ima četiri boda prednosti u odnosu na Partizan.

Najubedljiviji trijumf domaćini su upisali pred reprezentaivnu pauzu kada su sa 5:0 savaladi Radnički 1923 koji je pre tog meča bio jedina perfektna ekipa prolećnog dela sezone, a i nakon pauze su nastavili da dominiraju rutinskim trijumfom u Ivanjici od 3:0.

''Crveno-beli'' su u velikom naletu i ako ovako nastave, smeši im se rekordna sedma uzastopna titula prvaka Srbije.

Sa druge strane, IMT je nastavio sa promenljivim igrama u drugom delu sezone. Osvojio je sedam bodova u posledinjh pet kola, a ono što je bitno za njih je da se nalaze na 12. mestu, mada imaju samo dva boda više od pretposlednjeg Železničara koji je juče u derbiju začelja savladao Radnik (3:1) i sigurno je da ''traktoriste'' očekuje grčevita borba za opstanak u plej-autu.

Gosti su se upravo sa Železničarom sastali u prošlom kolu, viđena je dosta tvrda utakmica sve do samog kraja kada su u završnih deset minuta postignuta dva gola. Prvo je Đorđević doneo prednost ''pančevačkoj dizelki'', ali IMT je do vrednog boda došao preko Lutovca koji je postavio konačnih 1:1 u 88. minutu.

Što se tiče izostanaka, domaćini će biti bez Dragovića, Mijailovića i suspendovanog Bukarija koji je prikupio pet žutih kartona pa mora presedeti jednu utakmicu, dok gosti neće imati većih problema sa povredama igrača i treneru Nebojši Jandriću bi trebalo da svi najbolji fudbaleri budu na raspolaganju, kao što je to bio slučaj protiv Železničara.

U prvom delu sezone Zvezda je savladala IMT sa 2:1, a danas očekujemo novu rutinski pobedu srpskog šampiona koji je vezao tri trijumfa u domaćem prvenstvu bez primljenog gola.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu