KREĆE PLEJ-AUT U KOMŠILUKU: Gosti ne znaju za pobedu u drugom delu sezone!

V.M.

18. 03. 2024. u 08:28

PRVI meč plej-auta rumunskog prvenstva odigraće UTA Arad i Voluntari koji se sastaju na ''Fransisk Nojman'' stadionu od 16 časova 30 minuta.

КРЕЋЕ ПЛЕЈ-АУТ У КОМШИЛУКУ: Гости не знају за победу у другом делу сезоне!

Foto: Profimedia

Domaćin je podigao formu u završnici regularnog dela sezone, ostvario je tri pobede na poslednjih pet utakmica i izdigao se na deseto mesto, tako da sa četiri poena prednosti u odnosu na zonu ispadanja dočekuje plej-aut.

Na kraju su se zamalo i domogli plej-ofa, falila si im tri boda u odnosu na Šepši koji je vezao tri pobede uoči doigravanja.

Ono što je zanimljivo u vezi sa UTE je to da je regularni deo kampanje završila sa po deset pobeda, remija i poraza, što najbolje govori o promenljivim nastupima današnjeg domaćina.

Sa druge strane, Voluntari se potpuno ''raspao'' u drugom delu sezone u kojem nije ostvario nijednu pobedu, pa i ne čudi što današnji meč očekuje na pretposlednjem mestu.

Gosti ''poste'' još od decembra kada su savladali Rapid (2:1), a nakon toga meča su doživeli čak sedam poraza uz tri odigrana remija.

Glavni problem ove ekipe su napadački jadi, sa 31 postignutim golom su jedan od najneefikasnijih timova u ligi, a na poslednja tri meča su samo jedanput tresli mrežu.

Što se tiče međusobnih duela, današnji rivali igraju veoma tvrde utakmice. Tri puta su se sastali ove sezone, a jedini gol postigla je UTA na trećem meču (1:0).

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!