''PLAVCI'' SU U VELIKOM PROBLEMU: Ukoliko ovako nastave, ne gine im ispadanje iz Čempionšipa

V.M.

12. 03. 2024. u 10:14

U zaostaloj utakmici 29. kola Midlzbro će pokušati da postane još jedna ekipa u nizu koja će se naplatiti kod Birmingema. Meč se igra na ''Sent Endruzu'' sa početkom u 20.45.

ПЛАВЦИ СУ У ВЕЛИКОМ ПРОБЛЕМУ: Уколико овако наставе, не гине им испадање из Чемпионшипа

Foto Profimedia

Pretnja od ispadanja je velika za Birmingem, koji ne zna za pobedu već četiri kola (tri poraza i remi) i poslednjih deset prvenstvenih utakmica dočekuje tik izvan zone ispadanja samo sa bodom prednosti u odnosu na Vigan koji je prvi tim ispod crte.

Tim se očigledno nalazi u velikoj krizi, a uprava je odlučila da ponovo proba šok-terapijom prodrmati igrače koji trenutno imaju svog petog ovosezonskog šefa struke.

Posle Jusatasa, Runija, Spunera i Moubraja sada na klupi sedi Mark Venu koji će tu biti privremeno, dok se ne nađe neko dugoročno rešenje.

Dobra stvar za domaćina je što se vraća na svoj ''Sent Endruz'' na kojem je osvojio većinu svojih bodova ove sezone. Na poslednjih šest utakmica pred svojim navijačima upisao je tri pobede uz dva remija i samo jedan poraz.

Nova dobra partije biće im potrebna večeras jer će tradicija biti protiv njih, naime, Midlzbro je ostvario četiri pobede protiv Birmingema i ako uspe da upiše i petu, to će biti najubedljiviji niz u istorijatu međusobnih duela ovih timova.

Boro dočekuje ovaj meč u dobrom ritmu, savladao je Norič (3:1), odnosno Kpr (2:0) i tako je održao šansu da se nađe u plej-ofu za plasman u Čempionšip. Trenutno je 11. na tabeli, ali ukoliko večeras slavi i ostvari ligaški het-trik, prišao bi na pet bodova zaostatka šestoplasiranom Noriču, što nije mnogo s obzirom na to da je ostalo da se igra još deset kola.

Ono što je zanimljivo u vezi sa četom Majkla Kerika je to da vrlo retko igra remije na strani, samo je dva puta remizirala ove sezone u gostima, a na poslednjih 12 utakmica van svog ''Riversajda'' ostvarila je po šest pobede i poraza, tako da je verovatnoća za ''iks'' večeras veoma mala.

Ipak, treba biti oprezan s obzirom na to da je ovo jako bitna utakmica za obe ekipe i smatramo da je najbolji predlog dupla šansa na goste.

NAŠ TIP: X2 (kvota 1,47)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!