LIVERPUL IDE NA TRIPLU KRUNU: Sautempton redovno gubi na Enfildu

O. M.

28. 02. 2024. u 12:43

POSLE osvajanja Liga kupa, Liverpul dočekuje Sautempton u petom kolu najstarijeg kup-takmičenja na svetu, Ef-Ej kupa.

ЛИВЕРПУЛ ИДЕ НА ТРИПЛУ КРУНУ: Саутемптон редовно губи на Енфилду

FOTO: EPA

Pobeda Liverpula od 1:0 nad Čelsijem u EFL kupu ostaće upisana u istoriju. Liverpul je u drugi deo meča ušao bez 12 regularnih igrača. Menadžer Jirgen Klop pružio je šansu najmlađim igračima koji su iskoristili šansu i savladali protivnika. Ipak, jedini strelac bio je iskusni Virdžil van Dajk u 118. minutu meča.

Bila je to prva utakmica Liverpula koja nije došla "GG&3+" posle šest takvih. Redsi su izgubili samo jednu od poslednjih 16 utakmica i to na gostovanju Arsenalu. Pet puta u poslednjih sedam utakmica u svim takmičenjima, izabranici Jirgena Klopa postigli su tri ili više golova, od toga četiri puta četiri ili više.

"Sveci" su počeli da posustaju u Čempionšipu u poslednje vreme. Izgubili su tri od poslednje četiri utakmice, a brine i što su primili deset golova na poslednjih pet utakmica, dok su na prethodnih 11 samo četiri puta dozvolili protivnicima da im zatresu.

Oni inače imaju treću najlošiju odbranu od svih ekipa koje se bore za plej-of u Čempionšipu, tako da će imati dosta problema da sačuvaju mrežu protiv Liverpula koji je najefikasniji tim Premijer lige. Pored toga, Sautempton je izgubio šest vezanih gostovanja na "Enfildu".

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,72)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU PODKASTA "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 12:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave