''CRVENDAĆI'' SU U OZBILJNOM NALETU: Ukoliko ovako nastave opstanak se neće dovoditi u pitanje

V.M.

27. 02. 2024. u 11:36

U zaostaloj utakmici 13. kola Lige jedan fudbaleri Vikomba će na ''Adams parku'' ugostiti razigrani Čeltenam (20:45).

ЦРВЕНДАЋИ СУ У ОЗБИЉНОМ НАЛЕТУ: Уколико овако наставе опстанак се неће доводити у питање

Foto Profimedia

Gosti su početkom feburara bili zacementirani za dno tabele i delovalo je da će veoma teško obezbediti opstanak, ali nešto je ''kliknulo'' u redovima Čeltenama koji je na poslednje četiri utakmice ostvario tri pobede uz sa Viganom proktelog vikenda (1:1).

Zbog te sjajne serije rezultata izdigli su se na 21. mesto i sada im Čarlton koji je prvi tim iznad crte beži samo jedan bod, a odigrao je dva meča više od njih.

Ukoliko nastave sa ovako dobrim igrama opstanak se neće dovoditi u pitanje, a novu priliku za bez iz zone ispadanja imaće večeras kada budu gostovali na ''Adams parku''.

Ra razliku od njih, Vikomb je u padu forme. Ostvario je dve pobede početkom feburara, od kojih je jedna bila upravo nad Čeltenamom (3:1), ali posle toga su osvojili samo jedan bod u naredne tri utakmice.

Pored toga što su pali na 15. mesto, ono što dodatno brine trenera Meta Blumfilda je to što su njegovi izabranici postigli samo jedan gol na pomenuta tri susreta.

Ipak, tradicija nalaže da mečevi ovih timova obiluju golovima (22 pogotoka na zadnjih pet međusobnih duela) i zbog toga tipujemo goleadu na ''Adams parku''.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 2,10)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu