''LJUBIČASTI'' UMORNI NAKON DVOMEČA SA BENFIKOM: Razigrane ''doge'' bi to da iskoriste

V.M.

25. 02. 2024. u 10:24

U okviru 23. kola francuske Lige 1 fudbaleri Tuluza će ugostiti Lil na ''Munisipalu'' (15:00).

ЉУБИЧАСТИ УМОРНИ НАКОН ДВОМЕЧА СА БЕНФИКОМ: Разигране доге би то да искористе

Foto: Profimedia

Nakon nešto slabijeg starta prvenstva, Lil je polako počeo da hvata zalet, na poslednjih pet susreta sakupio je deset bodova i nalazi se u jednoj od najboljih formi u Ligi 1.

Zahvaljujući njoj popeo se na četvrto mesto i ako nastavi sa dobrim igrama zasigurno će se naći u Ligi šampiona koja menja format takmičenja od iduće sezone i Liga 1 će imati tri zagarntovana učesnika dok četvroplasirani mora u kvalifikacije.

Proteklog vikenda ''doge'' su savladale Avr sa 3:0, a na tom meču je blistao trostruki strelac Džonatan Dejvid kojem je ovo šesta uzastopna sezona u karijeri u kojoj postiže dvocifren broj ligaških golova i po inostranim medijima se suška da je nekoliko premijerligaških klubova zainteresovano za mladog kanadskog centafora.

Što se tiče Tuluza, on je sredinom nedelje igrao revanš plej-ofa za osminu finala Lige Evrope sa Benfikom i nije uspeo da nadoknadi zaostatak od jednog gola pred svojim navijačima (0:0), tako da je njegova evropska odiseja završena.

''Ljubičasti'' će sada fokus prebaciti na prvenstvo gde se bore za opstanak, trenutno su 14. na tabeli i imaju samo bod više od Lorijena koji zauzima 16. mesto, poziciju koja vodi u plej-aut.

Tuluzu će ovo biti peti meč u poslednje dve nedelje, očekujemo da ga umor sustigne jer on nema ''klupu'' da izdrži taj tempo i zbog toga tipujemo dvojku na Lil.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,95)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)