RAŠOVIĆ I STOJKE PROTIV RONALDA: Kakav derbi u Azijskoj ligi šampiona!

O. M.

14. 02. 2024. u 11:23

DERBI osmine finala Azijske lige šampiona igra se na stadionu "Princ Fejsal bin Fahd" u Rijadu, gde od 19 časova domaća Al Feiha dočekuje Al Nasr.

РАШОВИЋ И СТОЈКЕ ПРОТИВ РОНАЛДА: Какав дерби у Азијској лиги шампиона!

FOTO: Profimedia

Ovo je susret dve saudijske ekipe koje su u različitoj formi, pri čemu je domaći tim vezao četiri poraza, a gostujući šest pobeda.

Tim srpskog stručnjaka Vuka Rašovića, za koji brani nekadašnji reprezentativac naše zemlje Vladimir Stojković, pokušaće da ostvari što povoljniji rezultat pred revanš kroz sedam dana na "Al Aval parku", gde su poslednji put poraženi sa ubedljivih 4:0.

Na poslednjih 13 međusobnih susreta "narandžasti" nemaju pobedu protiv "vitezova", a kod kuće su u oktobru u prvom delu sezone poraženi sa 3:1 golovima Otavija i dvostrukog strelca Taliske. Taliska je najbolji strelac takmičenja sa šest golova, jednim više od našeg Aleksandra Mitrovića.

Feiha je do osmine finala stigla kao jedna od tri najbolje drugoplasirane u grupi Zapadnog regiona, iako je, recimo, trećeplasirana ekipa iz jedne od grupa, iračka Al Kuva imala više bodova od njih.

Poslednji takmičarski meč Feiha je igrala protiv Hilala i izgubila sa 2:0. U sudaru dva "srpska" kluba, Alkesandar Mitrović i Sergej Milinković Savić su bili bolji od Rašovića i Stojkovića koji nije primio nijedan gol jer je zamenjen na poluvremenu, a Bulajhi i Mitrović su golove postigli u 86, odnosno 101. minutu utakmice.

S druge strane, Al Nasr je bez poraza osvojio prvo mesto u svojoj grupi. Tri puta su morali da stižu rezultat, dva puta od Istiklol Dušanbea i jednom od katarskog Dulaija, ali su ostali neporaženi. Ove sezone im ne leži Al Hilal od koga su izgubili već dva puta, po jednom u prvenstvu i pripremnom turniru za nastavak sezone.

Ove sezone samo tri puta nisu postigli gol, u porazima od Hilala i Tavuna i u remiju sa Persepolisom.

NAŠ PREDLOG: 2&GG (kvota 2,20)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)