VALJADOLID MORA DA POBOLJŠA PAR STVARI: "LJubičasto-beli" (ni)su zreli za povratak u La ligu

O. M.

12. 02. 2024. u 12:30

VALjADOLID će ugostiti Albasete u poslednjoj utakmici 26. kola španske druge divizije. Meč je zakazan za 20 časova i 30 minuta na stadionu "Hose Zorilja".

ВАЉАДОЛИД МОРА ДА ПОБОЉША ПАР СТВАРИ: Љубичасто-бели (ни)су зрели за повратак у Ла лигу

Foto: Profimedia

Valjadolid posle 25 odigranih utakmica zaostaje sedam bodova za liderom "Segunde" Leganjesom. Nije to nenadoknadiv zaostatak, ali fudbaleri Valjadolida imaju samo jednu pobedu u poslednjih pet mečeva, pa će morati da zapnu ako žele da se vrate u "Primeru".

Valjadolid je u prošlom kolu gostovao upravo Leganjesu. Iako je meč završen bez golova, "puselanjosi" su pokazali da mogu da budu ravnopravni sa liderom. Problem je što su kontrolisali igru u manevru, ali nisu uspeli da se ozbiljnije približe golu Leganjesa.

Još jedna stvar koju moraju da promene ukoliko žele da se domognu La lige je igra u gostima. 

Valjadolid ove sezone igra čvrsto i sigurno kod kuće, a bodove uglavnom gube u gostima. Posle Albesetea čeka ih put na noge Hihonu, jednoj od ekipa s kojima se bore za mesto u plej-ofu i bod ili sva tri iz tog meča bi im mnogo značili. 

S druge strane, Albasete se bori za opstanak. "Beli" su u teškoj situaciji sa vezanih šest utakmica bez pobede i nalaze se samo dva boda iznad zone ispadanja.

Prošlog vikenda su ispustili pobedu nad Kartahinom, ali gosti su izjednačili 15 minuta pre kraja i tako zadržali dva boda prednosti nad rivalom u borbi za opstanak.

Time se još jednom pokazalo da je odbrana najveći problem Albasetea, samo drugi tim Viljareala ima bušniju zadnju liniju tima.

NAŠ PREDLOG: 1X&2+ (kvota 1,73)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu