MILOJEVIĆ ZAPOČINJE DRUGI MANDAT NA KLUPI ZVEZDE: Paklen raspored očekuje ''crveno-bele'' na startu drugog dela sezone

V.M.

10. 02. 2024. u 12:30 >> 12:30

CRVENA zvezda proćeni deo sezone otvara pred svojim navijačima od 16:30 kada na stadion ''Rajko Mitić'' dolazi gradski rival, ekipa Voždovca.

МИЛОЈЕВИЋ ЗАПОЧИЊЕ ДРУГИ МАНДАТ НА КЛУПИ ЗВЕЗДЕ: Паклен распоред очекује црвено-беле на старту другог дела сезоне

FOTO: FK Crvena zvezda

Nakon razočaravajućeg prvog dela sezone u kojem je Zvezvda zauzela drugo mesto na tabeli domaćeg prvenstva i poslednju poziciju u grupi Lige šampiona, uprava kluba iz ''Ljutice Bogdana'' se odlučila na promene.

Smenjen je Barak Bahar, a na njegovo mesto dovedeno je dobro poznati lice, Vladan Milojević koji je u svom prvom mandatu osvojio tri titule prvaka Srbije.

Njegov glavni zadatak biće da se dokopa i četvrtog naslova prvaka, a to neće bit lak zadatak jer zaostaje za Partizanom jedan bod i ima veoma neugodan raspored na startu prolećnog dela kampanje.

Naime Zvezda će posle utakmice sa Voždovcom gostovati Novom Pazaru, a pre večitog derbija koji je na programu devetog marta sasataće se još sa Čukaričkim i TSC-om.

Ipak, to ne brine Vladan Milojevića koji je marljivo radio sa svojim izabranicima za vreme i pauze i zadovoljan je učinjenima na pripremama

- "Mislim da smo dobro iskoristili pripremni period i možemo da ga okarakterišemo uspešnim. Imali smo lepe uslove za rad. Znate da smo imali dosta  igrača na Afričkom i Azijskom kupu, a pored toga i fudbalere koji su napustili klub. Uradili smo sve što smo zacrtali tokom priprema, te mogu da kažem da sam generalno zadovoljan. Uvek nam treba malo više vremena, ali su igrači dali sve od sebe, implementirali sve ono što smo zahtevali u ovom trenutku" - izjavio je Milojević i dodao da su svi u timu svesni stanja na tabeli.

''Crveno-beli'' ne smeju olako shvatiti današnjeg rivala ako ne žele da im se ponovi šok iz prvog dela sezone kada ih je Voždovac savladao na ''Krovu'' sa 3:2.

Gosti su jedna od najmlađih ekipa u ligi i umeju da namuče svakog protivnika, a to su posebno pokazali pre zimske pauze kada su ostvarili četiri pobede uz remi na poslednjih pet utakmica u svim takmičenjima.

Kao i njihov gradski rival, zmajevi su napravili rokadu na klupi i Marka Savića je zamenio Nikola Mitić koji sa nestrpljenem čeka svoj debi

-  Što se tiče mog debija, lepše ne može da bude. Za svakog trenera i igrača su utakmice protiv dva srpska najtrofejnija kluba uvek idealna prilika za dokazivanje, pa će tako i ovaj meč biti motiv za moju ekipu i mene da se pokažemo u što boljem svetlu. Voždovac nastavlja da gaji isti stil i način igre, kod kuće i na strani, te se nadam da će svi gledaoci moći da uživaju u dobroj utakmici i svemu što smo pripremili da pokažemo u subotu - uoči susreta izjavio je Mitić.

Pre pomenutog triumfa Voždovca nad Zvezdom, srpski šampion je vezao 15 pobeda protiv gradskog rivala i očekujemo da četa Vladana Milojevića upiše tri boda.

Takođe, vredi napomenuti da će ulaz na ovaj meč biti besplatan i očekuje se da navijači ''crveno-belih'' u velikom broju pozdrave svog voljenog šefa struke.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,44)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)