ZICER ZA RIJEKU: Pobeda je vodi na prvo mesto!

V.M.

04. 02. 2024. u 09:55

FUDBALERI Rijeke će danas od 15 časova imati priliku da se usame na vrhu tabele kada u okviru 21. kola hrvatskog prventva ugoste slabašnu Istru.

ЗИЦЕР ЗА РИЈЕКУ: Победа је води на прво место!

Profimedia

Dovođenem Marka Pjace i Marka Pašalića, domaćin je istakao kandidaturu za osvajanje titule i u 2024. godini pravda ulogu jednog od najvećih favorita.

Rijeka je vezala tri uzastopne pobede, a najbitnija joj je bila ona koju je ostvarila proteklog vikenda kada je sa 2:1 u gostima savladala Hajduk na ''Poljudu''.

Tim trijumfom je izjednačila sa ''bilima'' po broju osvojenih bodova, a kako je Hajduk juče remizirao sa Osijekom ostavio je šansu četi Željka Šopića da se usami na vrhu tabele.

Za vreme pobedničke serije Rijeka je postigla osma golova, a danas će imati odličnu priliku da pojača tu brojku jer na ''Rujevicu'' dolazi slabašna Istra.

Gosti su pretposlednji na tabeli, sakupili su samo 18 bodova do sada i jedino što ih deli od dna je katastrofalni Rudeš koji ima jednu od najgorih sezona u istoriji hrvatskog fudbala.

Današnji rivali su odigrali dva meča u dosadašnjem toku sezone, Rijeka je prvo slavila sa 6:0, a zatim su remizirali rezultaom 1:1.

Verujemo da je kec uz golove fiks dana.

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)