"OLUJA SA CRNOG MORA" NE DA TREĆE MESTO: KAsimpaša sve dalje od evropskih kvalifikacija

O. M.

29. 01. 2024. u 11:25

TRABZON dočekuje Kasimpašu u 23. kolu turske Superlige. Utakmica se igra na stadionu "Šeno Guneš" u Trabzonu od 17 časova.

ОЛУЈА СА ЦРНОГ МОРА НЕ ДА ТРЕЋЕ МЕСТО: КАсимпаша све даље од европских квалификација

Foto: EPA

Domaći tim je u poslednjih osam dana malo pokvario utisak iz prethodnog perioda. Sa dva poraza prekinuli su lepu seriju od osam mečeva bez izgubljenog u svim takmičenjima. Sve je počelo katastrofom u sudaru dva poslednja šampiona Turske, gde je aktuelni, Galatasaraj, ubedljivo sa 5:1 nadigrao prethodnog. Nastavilo se minimalnim porazom u Rizeu.

Trabzon je uprkos ovim porazima zadržao treću poziciju koju su teškom mukom izvjevali pomenutom ranijom serijom, ali sada ima samo bod više od Bešiktaša, odnosno dva više od Rizea. Doduše ove dve ekipe su već odigrale svoje utakmice 23. kola i obe su poražene, pa "oluja sa Crnog mora" ima priliku da se opet rezultatski odlepi od njih.

Kasimpaša je sve dalje od mesta koje vodi u evro-kupove naredne jeseni. Imaju samo jednu pobedu u poslednjih pet utakmica u svim takmičenjima, a pre sedam dana su izgubili na gostovanju Pendiksporu sa 3:2 iako su dva puta vodili.

Trabzon ima dosta kadrovskih problema uoči ovog meča jer su trojica važnih igrača, napadači Ounaču, Pepe i Trezege na Afričkom kupu nacija. Ovaj poslednji mogao bi uskoro da se vrati jer je Egipat ispao kasno sinoć, ali protiv Kasimpaše ga sigurno neće biti.

Takođe, hrvatski tandem mislav Oršić-Filip Benković je nedostupan zbog povreda.

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,75)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave