KAKVA DRAMA U GRUPI ''E'': Sve četiri reprezentacije se bore za plasman dalje u poslednjem kolu

V.M.

24. 01. 2024. u 09:21

JEDAN od dva meča najzanimljivije grupe na AFKON-u odigraće Tunis i Južna Afrika od 18 časova.

КАКВА ДРАМА У ГРУПИ Е: Све четири репрезентације се боре за пласман даље у последњем колу

FOTO: AP/Tanjug

Biće veoma interesantno ispratiti dešavanja u grupi ''E'' u kojoj sve četiri selekcije mogu da se plasiraju u osminu finala. Najveće šanse trenutno ima Mali koji je prvi sa četiri osvojena boda, uz njega su Južna Afrika i Namibija sa poenom manje, dok večeras na pobedu mora ići Tunis koji je najviše razočarao od svih i ima samo jedan bod na svom saldu.

''Orlovi iz Kartagine'' su baš podbacili u prva dva kola. Na startu su iznenađujuće poraženi od Namibije sa 1:0, dok su nakon toga izvukli bod protiv Malija koji ih je nadigrao na tom meču (1:1).

Tunižani izgledaju dosta loše na terenu i selektor Džalel Kadrid je pod velikim pritiskom, piše se da bi mogao da postane bivši ukoliko ispadnu u grupnoj fazi i pod velikim je pritiskom.

Ipak, ako uspeju da se plasiraju u osmini finala svi loši nastupi se brišu jer su eliminacione utakmice potpuno druga priča, ali kako bi došli do druge runde moraju slaviti na današnjem duelu.

To neće biti lak zadatak jer će im rival biti Južna Afrika koja je osokoljena ubedljivom pobedom nad Namibijom u prošlom kolu sa 4:0.

Nominalni domaćini su pokazali fantastičan fudbal na toj utakmici i želeće da nastave u istom ritmu kako bi uhvatili zalet pred narednu fazu.

Pre toga su poraženi od Malija sa 2:0, mada su i na tom meču igrali dosta dobro, ali nisu mogli pronaći put do mreže Dijare koji je proglašen za igrača utakmice.

Bafana je prikazala više od Tunisa u dosadašnjem toku turnira i verujemo da će ostati neporažena.

NAŠ TIP: 1X (kvota 1,65)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)