HARTLPUL NAJVEĆE RAZOČARANJE SEZONE: Više se očekivalo i od novajlije u Ligi

O. M.

09. 01. 2024. u 12:13

AFC FAJLD dočekuje ekipu Hartlpula u zaostaloj utakmici 23. kola engleske Nacionalne lige. Utakmica se igra od 20 časova i 45 minuta na stadionu "Mil farm" u Vešamu.

ХАРТЛПУЛ НАЈВЕЋЕ РАЗОЧАРАЊЕ СЕЗОНЕ: Више се очекивало и од новајлије у Лиги

Profimedia

Fajldu je ovo prva povratnička sezona u petom razredu takmičenja, nakon što je tri godine igrao ovu ligu od 2018. do 2020, kada je ispao iako zbog kovid pandemije sezona nije završena. Već naredne sezone bili su na putu povratka, ali je kovid opet prekinuo prvenstvo s tim što se ovaj put nisu računali rezultati nego je cela sezona poništena.

Pretprošle godine Fjld je ispao u plej-ofu, a prošle sui konačno osvojili prvo mesto i to u takvom maniru da im je ove godine u Nacionalnoj ligi predviđana borba za plej-of.

Umesto toga, Fajld je posle 28 kola na pretposlednjem mestu sa samo 22 boda, pet manje od zone spasa, doduše uz utakmicu manje od Vokinga koji je prvi iznad crte.

Sredinom decembra su promenili trenera, a novom je trebalo samo tri utakmice da ostvari pobedu, prvu za ekipu još od oktobra meseca.

I Hartlpul je novajlija u Ligi, ali oni su u Nacionalnu ligu došli iz Lige dva i očekivao se ekspresni povratak, ali dobili smo možda i veće razočaranje od Fajlda, jer su "pulsi" bliže borbi za opstanak nego promociji.

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,50)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori