SUPER DEPOR TONE SVE DUBLJE: Nekadašnji prvak Španije nije ni bleda senka onog što je bio na početku 21. veka

V.M.

04. 01. 2024. u 10:44

U okviru 18. kola grupe ''1'' trećeg ranga španskog fudbala, Deportivo la Korunja će ugostiti Real Sosijedad B na ''Riazoru'' (19.00).

СУПЕР ДЕПОР ТОНЕ СВЕ ДУБЉЕ: Некадашњи првак Шпаније није ни бледа сенка оног што је био на почетку 21. века

Foto Profimedia

Da ste nekom krajem 20. i početkom 21. veka rekli da će se Deportivo takmičiti u trećem rangu fudbala, verovatno bi mislili da ste ludi, ali to je tužna istina koja je zadesila domaćina.

Nekadašnji šampion La lige i dvostruki osvajač Kupa kralja, odnosno trostruki Superkupa, u potpunosti je propao i sada se takmiči u trećem rangu španskog fudbala.

Sedmi je na tabeli grupe ''1'' i nalazi se nadomak mesta koja vode u plej-of, a današnji meč dočekuje u dobroj formi jer je neporažen na poslednjih šest ligaških utakmica u kojima je ostvario tri pobede uz isto toliko remija.

Večerašnji susret se igra na čuvenom ''Riazoru'' na kojem se nekada nadoknađivao zaostatak od tri gola protiv Milana u četvrtfinalu Lige šampiona, a sada ne može da se savlada Sestao sa kojim su podelili bodove poslednji put kada su igrali pred svojim navijačima.

Generalno gledano, Deportivo se pretplatio na remije kod kuće ove sezone, odigrao ih je čak pet na osam utakmica, a uz njih je ostvario dve pobede i poraz.

Za rivala će danas imati rezervni tim Real Sosijedada koji je iznad njih na tabeli i zauzima peto mesto sa 30 osvojenih bodova.

Gosti večerašnji susret dočekuju u slaboj formi jer su osvojili samo dva boda na protekle tri utakmice, poraženi su od Ponferadine uz remije sa Real Unionom i Fuenlabradom.

Real Sosijedad B i Deportivo obožavaju da igraju nerešeno ove sezone, domaćini su to radili osam puta, dok je gostima to pošlo za rukom u čak devet navrata.

NAŠ TIP: |XvX (kvota 1,78)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)