"VIOLA" SE OKREĆE SERIJI A: Firentinci obezbedili duži odmor u Ligi konferencija

O. M.

22. 12. 2023. u 09:10

MONCA dočekuje Fiorentinu u 17. kolu italijanske Serije A. Utakmica se igra na stadionu "Brianteo" od 20 časova i 45 minuta.

ВИОЛА СЕ ОКРЕЋЕ СЕРИЈИ А: Фирентинци обезбедили дужи одмор у Лиги конференција

FOTO: Tanjug/AP

Monca je svoju drugu sezonu u Seriji A počela na sličan način kao i prethodnu, što navodi na zaključak da će "bjankorosi" i ovu sezonu završiti u sredini tabele, bez šanse da se kvalifikuju za Evropu, ali što je još važnije - daleko od zone ispadanja.

Položaj domaćih je mogao da bude nešto bolji, a glavni razlog zašto nije tako su nešto slabiji rezultati u poslednjih mesec dana. Monca je u prethodnih pet mečeva zabeležila samo jednu pobedu, protiv Đenove 1:0, uz dva remija (Torino 1:1 i Kaljari 1:1) i dva poraza, od Juventusa i Milana.

Nema sumnje da bi trijumf protiv Fiorentine mnogo značio Brijancolima uoči gostovanja šampionu Napoliju.

Remi Fiorentine sa Ferencvarošem u poslednjem kolu grupne faze Lige konferencija obezbedio je momcima u ljubičastim dresovima direktan plasman u osminu finala najmlađeg UEFA takmičenja, a s obzirom na to da su do početka marta oslobođeni takmičenja u Evropi, jasno je da će potpuni fokus "viole" u ​​narednom periodu biti na domaćem prvenstvu.

Pre ovog meča gosti su na šestom mestu sa 27 bodova, samo jednim manje od ekipa u top 4. Naravno da je najveća želja svih u klubu da se ekipa naredne godine nađe u Ligi šampiona, a to bi možda mogla i petim mestom, ako Italija dobije dodatno mesto preko Uefinog koeficijenta za tekuću sezonu.

NAŠ PREDLOG: X2&0-3 (kvota 1,88)

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!