"ŽDREPCI" SU GAZDE NA SVOM "BORUSIJA PARKU" Verder neprepoznatljiv na gostovanjima u odnosu na prošlu sezonu

O. M.

15. 12. 2023. u 13:35

UTAKMICOM između Menhengladbaha i Verdera otvara se 15. kolo nemačke Bundeslige. Ovaj meč je na programu u petak od 20 časova i 30 minuta na Borusija-Parku.

ЖДРЕПЦИ СУ ГАЗДЕ НА СВОМ БОРУСИЈА ПАРКУ Вердер непрепознатљив на гостовањима у односу на прошлу сезону

Foto: Profimedia

Menš je deseti u ligi sa 16 bodova iz 14 utakmica. Nalazi se dve poziciji iznad današnjeg rivala od koga ima dva boda više.

"Ždrepci" su poslednjih godina stalno u sredini tabele Bundeslige, a ove godine se održavaju tu zahvaljujući odličnim igrama kod kuće. Na "Borusija parku" su vezali sedam utakmica bez poraza u svim takmičenjima. Ali nije tako dobro počelo za njih, jer su prve tri domaće utakmice izgubili, uz napomenu da su im protivnici bili Bajer Leverkuzen, Bajern Minehn i Red bul Lajpcig. 

Izgubili su i jednu prijateljsku utakmicu i to od današnjeg rivala. Bilo je to početkom septembra kada je Verder golom Džastina Ndžinme ostvario minimalnu pobedu. 

Zanimljivo je da je to bila prva pobeda Verdera u gostima od aprila ove godine i prošle sezone koju su završili sa više bodova na strani nego kod kuće. Ove sezone, Verder je bezopasan na strani, sa samo jednim remijem.

Imajući u vidu sve gore navedeno, nameće se "kec" kao najlogičniji tip na ovom susretu.

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 2,05)

 

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU SERIJALA "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)