"KOPCI SA CRNOG MORA" MOGU U EVROPU: Ankaragudžu ne koristi dobro prednost domaćeg terena

O. M.

11. 12. 2023. u 10:04

ANKARAGUDžU dočekuje Rizespor u 15. kolu turske Superlige. Utakmica se igra na stadionu "Erjaman" u Ankari od 18 časova.

КОПЦИ СА ЦРНОГ МОРА МОГУ У ЕВРОПУ: Анкарагуџу не користи добро предност домаћег терена

Profimedia

Domaćini su trenutno na 12. mestu na tabeli sa 17 bodova, dok su gosti deveti sa četiri boda više od današnjeg protivnika.

Nakon solidnog završetka na sredini tabele prošle sezone, Ankaragudžu je slično počeo i ove sezone, s tim što postoji osnov da se ekipa iz prestonice nada da u drugom delu sezone napadne čak i gornji deo tabele, mada ne sme da bude opuštanja jer je ekipa i dalje samo četiri boda iznad zone ispadanja, pošto ove sezone ligu napuštaju četiri tima.

Ekipa Emrea Belozoglua obezbedila je plasman u peto kolo Kupa Turske, pobedivši sredinom nedelje niželigaški tim Iskenderun sa 3:1, čime je ušla u seriju od tri utakmice bez poraza. Za to vreme, pobedili su Gazijantep sa 1:0 i osvojili vredan bod protiv Bešiktaša (1:1).

Ankaragudžu ne pruža briljantne partije kod kuće, gde je osvojio samo bod više nego na strani.

U međuvremenu, Rizespor je jedno od prijatnijih iznenađenja sezone. "Kopci sa Crnog mora" zaostaju samo pet bodova za Bešiktašem koji se nalazi na mestu kvalifikacija za Ligu konferencije.

Ekipa Ilhana Paluta je prošle nedelje takođe rezervisala svoje mesto u petom kolu Kupa Turske pobedom od 4:0 nad Bucasporom, što je bila njihova četvrta utakmica bez poraza u nizu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,72)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!