RONALDO POSRNUO PRED MITROVIĆEM: Al Nasr više nema pravo na grešku ako želi da se bori za titulu

V.M.

08. 12. 2023. u 10:03

U 16. kolu Profesional lige, fudbaleri Al Nasra će dočekati gradskog rivala Al Rijad (19.00).

РОНАЛДО ПОСРНУО ПРЕД МИТРОВИЋЕМ: Ал Наср више нема право на грешку ако жели да се бори за титулу

Foto: EPA-EFE/STR

Domaćini su proteklog vikenda doživeli poraz u velikom derbiju protiv Al Hilala (0:3) nakon pet vezanih ligaških pobeda. Ronalda i družinu su potpuno zasenili Mitrović i Sergej Milinković Savić koji su kombinovao postigli sva tri gola na meču.

Sada Al Nasr zaostaje sedam bodova za ''plavim talasom'' i više nema prava na grešku ako želi da se bori za titulu, jer je Al Hilal od mogućih 45 poena osvojio čak 41.

Ono na šta će se domaćini osloniti u gradskom derbiju je sjajni napad koji igra odlično tokom čitave sezone. Glavna figura je svakako Kristijano Ronaldo koji je najbolji strelac lige sa 15 postignutih golova, a vredi istaći da će mu ovo biti 1200. odigrani meč u bogatoj karijeri.

Sjajni Portugalac najveći pomoć ima u vidu Sadija Manea i Andersona Taliske koji su posle njega najbolji strelci u timu.

Ipak, gradski rival Al Rijad je u prošlosti umeo da iznenadi Al Nasr, tako da nema mesta za opuštanje u redovima saudijskog velikana. Na poslednjih pet međusobnih duela blagu prednost ima Al Nasr sa tri pobede, naspram dva trijumfa Al Rijada.

Gosti su donekle podigli formu nakon slabog otvaranja prvenstva i ne znaju za poraz na poslednja tri meča (trijumf i dva remija).

Trenutno su 13. na tabeli, ali i dalje nisu sigurni jer imaju samo tri poena više od Abe koja je prva ekipa ispod crte.

Očekujemo da Ronaldo i družina ostvare rutinski trijumf.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)