LIDER ČUVA PERFEKTAN SKOR: Herenven je poslednji uzeo bodove PSV-u

O. M.

07. 12. 2023. u 12:17

U okviru 15. kola holandske Eredivizije u četvrtak od 18 časova i 45 minuta lider PSV dočekuje ekipu Herenvena u Ajndhovenu.

ЛИДЕР ЧУВА ПЕРФЕКТАН СКОР: Херенвен је последњи узео бодове ПСВ-у

Foto: Profimedia

PSV Ajndhoven ima briljantnu sezonu u ligi sa 14 pobeda iz isto toliko utakmica, uz gol-razliku od 50:6. Šampion Fajnord ima bolji start nego prošle sezone kada je nadmoćno osvojio titulu, ali već sad zaostaje čitavih deset bodova za "filipsovcima".

Naravno da je to najbolji start PSV-a u inače velikoj istoriji. Pre četiri dana su pobedili Fajnord u gostima sa 2:1, i to samo nekoliko dana nakon što su pobedom nad Seviljom obezbedili plasman u osminu finala Lige šampiona. Jedini poraz u sezoni doživeli su u ovom takmičenju kada ih je u prvom kolu sa 4:0 pobedio moćni Arsenal, ali PSV nije bio toliko podređen u toj utakmici koliko pokazuje rezultat.

S druge strane, ekipa Herenvena u ovaj meč ulazi posle tri uzastopne pobede u domaćem šampionatu. Bili su bolji od Vitesea u gostima sa 3:1, a potom pred svojim navijačima ubedljivo slavili protiv Sitarda i Almera sa identičnim rezultatom 3:0.

Herenven je poslednja holandska ekipa koju PSV nije pobedio. Desilo se to u 33. kolu prošlog prvenstva kada je na "Filips" stadionu bilo 3:3, a ekipa Kesa van Vonderena vodila sa 3:1 do 85. minuta.

NAŠ PREDLOG: GG&3+ (kvota 2,10)

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 12:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave