IGRA BRAJTON, ZNAČI BIĆE GOLOVA: Brentford se podigao posle dva poraza od velikana

O. M.

06. 12. 2023. u 11:19

U 15. kolu engleske Premijer lige Brajton dočekuje Brentford. Utakmica je na programu u sredu od 20.30 na "Falmer" stadionu.

ИГРА БРАЈТОН, ЗНАЧИ БИЋЕ ГОЛОВА: Брентфорд се подигао после два пораза од великана

Foto: Profimedia

U prethodnom kolu domaći su izgubili od Čelsija, dok su gosti savladali Luton.

Brajton je na "Stamford bridžu" prekinuo niz od sedam utakmica bez poraza u svim takmičenjima. Iako oslabljeni u tom meču, "galebovi" su bili bolji od "plavaca", ali su izgubili sa 3:2. Presekla su ih dva gola domaćih u ranoj fazi utakmice pa se nisu oporavili uprkos tome što su pred kraj poluvremena smanjili na 2:1, a ceo drugi deo utakmcie imali igrača više.

Uprkos porazu, Brajton je ostao osmi na tabeli, a upeo je i da produži neverovatan niz - ovo je bila 30 uzastopna utakmica "galebova" u Premijer ligi na kojoj su uspeli da postignu bar jedan pogodak! Brajton takođe drži i rekord u broju uzastopnih "oba tima daju gol" utakmica, taj ishod je došao u poslednjih 18 prvenstvenih utakmica "galebova". 

Na njihovim utakmicama u Premijer ligi ove sezone padaju u proseku okruglo četiri gola po utakmici ili ukupno 56 pogodaka na 14 mečeva.

Brentford je u poslednje vreme značajno popravio formu. Posle osam utakmica bez pobede u svim takmičenjima, koja je trajala od kraja avgusta do početka oktobra, vezali su tri pobede, a onda posle dva očekivana poraza, od Arsenala i Liverpula, vratili se na pobedničku stazu trijumfom nad Lutonom.

Prošle sezone ove dve ekipe pružile su navijačima predstavu za uživanje u Brajtonu. Gost je tri puta vodio, a domaći tim je do konačnih 3:3 stigao golom sa bele tačke u 90. minutu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1X&3+ (kvota 2,12)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)