GOSTI ZACEMENTIRANI ZA DNO TABELE: Pobeda u prošlom kolu najava boljih dana?

V.M.

01. 12. 2023. u 09:58

U 14. kolu turskog prvenstva Karagumruk će ugostiti Istanbulspor (18.00).

ГОСТИ ЗАЦЕМЕНТИРАНИ ЗА ДНО ТАБЕЛЕ: Победа у прошлом колу најава бољих дана?

Profimedia

Domaćin igra promenljivo tokom čitave sezone, a može se reći da je u poslednjih pet kola podigao formu jer je doživeo samo jedan poraz uz dva trijumfa i isto toliko remija.

Proteklog vikenda poveli su protiv Fenera u gostima, ali nisu uspeli da izdrže nalete velikana u drugom poluvremenu i na kraju su aktuelni lideri slavili zahvaljujući golovima Dušana Tadića, 2:1.

Karagumruk je trenutno 14. na tabeli i može se reći da se pretplatio na remije jer ih je odigrao već pet do sada i jedino je Sivaspor više puta (šest) delio bodove od njega.

Sa druge strane, gosti su zacementirani za dno tabele sa samo osam osvojenih bodova, pet manje od Pendika koji je prvi tim iznad crte.

Istanbul je u prošlom kolu ostvario drugu pobedu ove sezone kada je bio bolji od Hatajspora (2:1), a ono što je još bitnije je da je tim trijumfom prekinuo negativan niz od četiri vezana ligaška poraza.

''Bikovi'' se nadaju da sada mogu uhvatiti zalet kako bi se odmakli sa dna tabele, ali ako to misle da urade, moraju da poprave defanzivnu igru jer su u dosadašnjem toku prvenstvu primili čak 23 gola i imaju jednu od najgorih odbrana u ligi.

Prošle sezone na duelima ovih timova slavile su gostujuće ekipe, prvo Istanbul sa 1:0, a zatim Karagumruk sa rezultatom 2:1.

Na poslednjih šest utakmica Karagumruka došla je igra |0-1&||0-2, a mi smo odlučili da verujemo u tradiciju.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,83)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!