REMI S ABERDINOM LOŠ ZNAK PRED ARIS? Navijačima Rendžersa neće se svideti ova statistika

O. M.

30. 11. 2023. u 13:31

RENDžERS u petom kolu grupne faze Lige Evrope dočekuje kiparskog predstavnika Aris. Utakmica se igra na Ajbroksu u Glazgovu od 21 čas.

РЕМИ С АБЕРДИНОМ ЛОШ ЗНАК ПРЕД АРИС? Навијачима Ренџерса неће се свидети ова статистика

Profimedia

Navijači jednog od dva najveća škotska kluba mogu da budu zadovoljni tekućom sezonom. Rendžers je drugi na tabeli grupe C lige Evrope sa dva boda manje od lidera Betisa i tri više od trećeplasirane praške Sparte. U nacionalnom šampionatu Škotske, "plavi" su posle 14 kola drugi iza najvećeg rivala Seltika, ali i sa utakmicom manje.

Ekipa je trenutno devet utakmcia bez poraza, a polsednji su pretrpeli upravo od današnjeg rivala, pa će imati dodatni motiv da se osvete timu sa Kipra. U generalnoj probi pred ovu utakmicu "džersi" su osvojili samo bod protiv fenjeraša u Premijeršipu Aberdina, koji je, da stvar bude još zanimljivija pre ove utakmice bio poslednja ekipa koju Rendžers nije pobedio u Škotskom prvenstvu. 

Utakmica sa Aberdinom je i tada došla kao uvertira pred Aris, s tim što su "donsi" tada pobedili sa 3:1.

NAŠ PREDLOG:  1&2+ (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!