NEKADA ŠAMPION, A SADA GRCA U ZONI ISPADANJA: ''Sive sove'' ne znaju za pobedu već četiri kola

V.M.

27. 11. 2023. u 09:29

U okviru 13. kola turskog prvenstva, fudbaleri Bašakšehira će ugostiti Pendikspor. Meč se igra od 18 časova na stadionu ''Bašakšehir Fatih Terim''.

НЕКАДА ШАМПИОН, А САДА ГРЦА У ЗОНИ ИСПАДАЊА: Сиве сове не знају за победу већ четири кола

Foto: Profimedia

U sezoni 2019/20 domaćini su osvojili svoju prvu titulu, ali od tada nikako da se vrate u sam vrh turskog fudbala, a ove godine igraju posebno loše te se nakok 12 kola nalaze u zoni ispadanja sa samo dve ostvarene pobede i devet sakupljenih bodova.

Poslednji trijumf zabeležili su početkom oktobra, tako da poste više od mesec i po dana, a glavni razlog za to je katastrofalna igra u napadu Bašakšehira.

Popularne ''sive sove'' su samo osam puta tresle mrežu protivnika u dosadašnjem toku prvenstva, tako da u proseku postižu manje od jednog gola po meču.

Današnji rival biće im Pendik koji je prvi iznad crte, ali čak i da trijumuju ne mogu ga preteći jer im beži četiri boda.

Što se tiče gosta, on je ove godine ušao u elitu i cilj mu je da opstane u njoj. Može se reći da mu za sad dobro ide, ali tek ga očekuju velike bitke u borbi za opstanak.

Pendik je značajno podigao formu u poslednje vreme i na minula četiri meča je ostvario tri pobede, tako da sa velikom dozom samopouzdanja dolazi u Istanbul i verujemo da će postići barem jedan gol na večerašnjem duelu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: G1+ (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)