NEROVERDI TRAŽE IZLAZ IZ KRIZE: Neće im biti lako protiv probuđenih ''azura''

V.M.

26. 11. 2023. u 10:55

U 13. kolu italijanske Serije A, Empoli će dočekati Sasuolo na stadionu ''Karlo Kastelani'' (15:00).

НЕРОВЕРДИ ТРАЖЕ ИЗЛАЗ ИЗ КРИЗЕ: Неће им бити лако против пробуђених азура

FOTO: Tanjug/AP

Nakon što je započeo svoju kampanju u Seriji A sa pet uzastopnih poraza, Empoli je znatno podigao nivo igre, sakupivši deset bodova u narednih sedam utakmica kojima je pobegao iz zone ispadanja i sada ima poen više od novajlije Kaljarija koji je prvi tim ispod crte.

''Azuri'' su najimpresivniju pobedu u sezoni ostvarili pred samu reprezentativnu pauzu kada su okončali mandat Rudija Garsije na klupi Napolija slavivši sa 1:0 na stadionu ''Dijego Armando Maradona''.

Ono što brine Empoli su slabi nastupi pred svojim navijačima, ostvarili su samo jednu pobedu na šest utakmica kod kuće, a vredi napomenuti da su na tim mečevima postigli samo jedan gol!

Ipak, protiv današnjeg rivala su na poslednja četiri međusobna duela tresli mrežu tako da je došlo vreme da se ta broja povoljša.

Sa druge strane, Sasuolo se nalazi u opasnoj krizi i ne zna trijumf skoro dva meseca. Poslednji put je slast pobede osetio krajem septembra kada je slavio na ''Đuzepe Meaci'' (2:1), a nakon toga odigrao tri remija i doživeo isto toliko poraza.

Zbog te serije loših rezultata ''neroverdi'' su pali na 15. mesto i imaju samo tri boda više od Kaljarija koji grca u zoni ispadanja.

Generalno gledano na utakmicama izabranika Alesija Dionizija pada veliki broj pogodaka, u proseku preko tri po meču.

Tipujemo goleadu na ''Karlo Kastelaniju''.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!