ŠAMPION SE VRAĆA U VRH: Obe ekipe karakteriše visok prosek golova po utakmici

O. M.

24. 11. 2023. u 15:42 >> 15:42

ŠAMPION Antverpen gostuje Sint Trojdenu u prvoj utakmici 15. kola belgisjke Župiler Pro lige. Meč se igra od 20 časova i 45 minuta na stadionu Dajo Vasabi u Sint Trojdenu.

ШАМПИОН СЕ ВРАЋА У ВРХ: Обе екипе карактерише висок просек голова по утакмици

Foto: Profimedia

U poslednjih nekoliko sezona Sint Trojden je uvek bio oko sredine tabele. Sada posle 14 utakmica imaju četiri pobede i sa 18 bodova su osmi na tabeli.

Bez poraza su u četiri utakmice u svim takmičenjima od čega tri u ligi. Imaju šest nerešenih od čega su pet ostvarili u poslednjih osam utakmica a tako su završile i dve poslednje njihove utakmice. Igraju na veliki broj golova, što je uostalom odlika cele lige, ali njihov prosek u poslednjih osam mečeva je i za te standarde visok - 3,63 po utakmici.

Antverpen nije dobro započeo odbranu titule i posle 14 kola je tek peti sa 23 boda, čak 11 manje od lidera Rojal union Sen Žiloa.

U prvih deset kola zabeležili su samo jedan poraz ali i pet remija dok su nešto bolji u nastavku. U ovu utakmicu ulaze sa dve uzastopne pobede kojima su najavili bolje dane i povratak u sami vrh. Svakako se u Belgiji igra plej-of sa deljenjem bodova na dva što znači da još nisu u prevelikom zaostatku.

Samo lider Sen Žiloa ima bolji napad od Antverpena koji na čijim utakmicama pada u proseku tri gola tako da je današnja utakmcia idealna za igru 3+, a kvota je vrlo privlačna.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 2,00)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)