ALEKSANDAR MITROVIĆ NASTAVLJA NIZ: Sjajni srpski fudbaler zatresao mrežu na sedam uzastopnih mečeva u dresu Al Hilala

V.M.

25. 11. 2023. u 10:00 >> 10:55

U okviru 14. kola saudijske Profesional lige, Al Hilal će pokušati da održi distancu za najbližim pratiocima kada bude gostovao Al Hazemu od 16 časova.

АЛЕКСАНДАР МИТРОВИЋ НАСТАВЉА НИЗ: Сјајни српски фудбалер затресао мрежу на седам узастопних мечева у дресу Ал Хилала

Foto: Profimedia

Al Hilal je preko leta uložio veliki novac, doveo veoma kvalitetna pojačanja kao i trenera Žorža Žezusa tako da ne čudi što se nakon 13 odigranih kola nalazi na prvom mestu sa bodom prednosti u odnosu na Al Nasr koji je odigrao meč više.

Igrači poput Mitrovića, Kulibalija, Sergeja Milinkovića Savića, Rubena Neveša... su mnogo kvaliteniji od većine fudbalera širom Azije što i pokazuju na terenu jer se nalaze u imresivnoj seriji od 11 vezanih pobeda u svim takmičenjima.

Jedan od najzaslužniji za to je svakako najbolji strelac u istoriji naše reprezentacija Aleksandar Mitrović koji ne prestaje da trese mreže od kada je iz Fulama u transferu vrednom preko 50 miliona evra prešao u Al Hilal.

Popularni Mitrogol se nalazi u fanastičnoj formi i na poslednjih sedam mečeva u novom klubu je postizao barem po jedan gol, a generalno gledano od kada je došao u Saudijsku Arabiju na 17 utakmica je postigao isto toliko golova.

Dobre partije pruža još jedan naš fudbaler, Sergej Milinković Savić koji je u oktobru mesecu proglašen za najboljeg fudbalera Profesional lige.

Poslednji meč pred pauzu Al Hilal je odigrao protiv Al Tavona i čekao je do 81. minuta na prvi pogodak na utakmici, ali je na kraju rutinski priveo meč kraju i golovima Mitrovića, odnosno Kanoa odneo tri boda (2:0).

Četa portugalskog stručnjaka će za rivala imati Al Hazem koji se nalazi u veoma lošem naletu i doživeo je tri uzastopna poraza u svim takmičenjima.

Sakupio je samo sedam bodova u dosadašnjem toku prvenstva i zacemenitran je za dno tabele tako da ne bi smeo biti težak za Al Hilal koji ga je već savladao u kupu krajem oktobra sa 3:0.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2&3-6 (kvota 1,47)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (1)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)