BRAZILSKI DERBI ZA NEVERICU: Dva boda ih deli i od opstanka i od izlaska na međunarodnu scenu

O. M.

22. 11. 2023. u 14:06

VELIKANI brazilskog i svetskog fudbala Kruzeiro i Vasko da Gama sastaju se u 33. kolu Serije A. Utakmica se igra na stadionu "Mineirao" u Belo horizonteu od 23 časa.

БРАЗИЛСКИ ДЕРБИ ЗА НЕВЕРИЦУ: Два бода их дели и од опстанка и од изласка на међународну сцену

Foto: Profimedia

Današnji rivali dele 15. i 16. mesto na tabeli Serije A sa po 40 bodova. Dva boda zaostaju za mestom koje vodi u Kopa sudamerikana, ali isto toliko ih deli od ispadanja u Seriju B.

Kruzeiro je za vikend savladao Fortalezu, čime je prekinuo seriju od tri poraza. S druge strane, Vasko sa mnogo više samopouzdanja ulazi u ovaj duel, jer je u seriji od tri pobede i četiri utakmice bez poraza. "Pomorci" su tako pobegli sa dna, a ako se desi da izbegnu poraz u ovom meču, doći će na poziciju koja vodi u Kopa sudamerikana.

Iako Vaskov skor u gostima ne daje mnogo nade u pozitivan rezultat ovde (tri pobede u sezoni i pet remija), ali s druge strane, Kruzeiro nije ništa bolji kod kuće, ima samo jednu pobedu i tri boda više na svom terenu nego Vasko u gostima.

U poslednje vreme Vasko teško izlazi na kraj sa Kruzeirom, ima samo dve pobede u poslednjih deset susreta. Tri poslednja meča završena su pobedom "lisica", a pre toga su dva puta igrali nerešeno.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,53)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave